RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Vermiste SELMA oproep in Vermist

Datum: 20 januari 2006
Bron: www.vermist.nl
NED 2: 20 januari 2006, 21:30-22:25 uur
Deze week heeft de technische recherche het huis doorzocht waaruit de 27-jarige Selma Ameziane in 2004 verdween. De moeder van drie kinderen is op zaterdag 30 oktober voor het laatst gezien door haar echtgenoot Mo. Ze vertrok ‘s ochtends uit haar Mijdrechtse woning om naar ‘n cursus visagie in het Amsterdamse Holiday Inn te gaan. Althans dat verklaart haar man. Selma was echter al maanden niet meer op die cursus verschenen. Mo was net de dag voor de verdwijning van Selma uit detentie vrijgekomen. Hij had een straf uitgezeten voor mishandeling van z'n vrouw. ,,Ik wilde Selma met de auto naar Amsterdam brengen maar ze ging liever met de bus”, zegt Mo over die bewuste zaterdag. De telefoon van Selma is dan al sinds de avond ervoor niet bereikbaar en dat is vreemd vindt haar nichtje: ,,wij hadden dagelijks contact maar vanaf die avond heb ik niets meer gehoord”. Het is ook de nicht die weet dat Selma wilde scheiden: ,,ze had haar man betrapt met haar vriendin.” Die vriendin is na de verdwijning definief bij Mo in de Mijdrechtse woning getrokken. Ze zorgt voor de drie kinderen die hun moeder al meer dan een jaar niet hebben gezien. ,,Er is ze gezegd dat hun mamma is weggelopen en niets meer met ze te maken wil hebben”, weet een schoolgenootje. Het zijn uiteindelijk de moeder en zus van Selma die haar als vermist opgeven. Mo vindt het niet nodig: ,,Ze is met andere mannen, drugsdealers, ik hoef ‘r niet terug”.

De politie neemt aanvankelijk de vermissing niet serieus maar als Vermist enkele verdachte feiten noemt wordt er toch een onderzoek gestart. Selma heeft een verleden. Vanwege echtelijke ruzies moest de politie vaak tussenbeide komen en buren uit hun oude wijk in Utrecht weten dat bij Selma en Mo van alles over de vloer kwam, ook criminelen. En de mooie Selma is in verdachte circuits gesignaleerd: ,,Ze kwam veel in de Coconut Club in Rotterdam en daar ontmoette ze Marokkaanse drugsdealers”, vertelt haar beste vriendin.

Er zijn tips dat Selma na haar verdwijning nog gezien is in Utrecht, en ook dat ze in het buitenland zit. De politie houdt met alles rekening: een afrekening in het Marokkaanse drugscircuit maar ook haar man wordt nu stevig onder de loep gehouden. Het blijft moeilijk aan te nemen dat een moeder vrijwillig haar drie jonge kinderen in de steek laat.

Foto's zijn van augustus 2004 (www.vermist.nl)

Klik hier voor meer gegevens.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug