RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Aparts Basisscholentoernooi in de Boei

Datum: 20 januari 2006
Bron: Ingezonden stukken
Op de woensdagen 8 en 15 februari organiseert Atalante het jaarlijkse volleybaltoernooi voor de basisscholen in Vinkeveen en Waverveen. Net als vorig jaar wordt dit toernooi gesponsord door Aparts Automaterialen uit Mijdrecht. En voor de limonade zorgt firma Zwart uit Wilnis.

Dit jaar voor het eerst naar twee middagen. Gezien de enorme groei (vorig jaar maar liefst 230 kinderen) heeft de jeugdcommissie van Atalante besloten het toernooi over twee middagen te verdelen. Zo krijgen alle teams voldoende volleybaltijd. Op 8 februari starten de allerkleinsten, de groepen 3 en 4 spelen een soort lijnbal van 13.00 tot 15.00 uur. Daarna volgen van 15.00 - 17.00 uur de groepen 5 en 6. Een week later op 15 februari zullen de hoogste groepen (7 & 8) de sportieve strijd aangaan. Zij spelen minivolleybal op een mooi niveau vanaf 13.00 tot ongeveer 16.30 uur. Alle kinderen zullen na afloop een leuk aandenken aan het toernooi ontvangen.

Volgens traditie is er ieder jaar een thema. Het onderwerp deze keer is het Wereldkampioenschap voetbal dat in juni in Duitsland gespeeld wordt. De teams krijgen de naam van een deelnemend land. In het programmaboekje vinden de kinderen wat leuke informatie over de deelnemende landen en er staat ook nog een interessante prijsvraag in! Met posters en vlaggen zal de zaal opgefleurd worden om het geheel een ‘werelds’ tintje te geven. Een prima combinatie van sportief en leerzaam bezig zijn!!

Voor meer informatie kijk op onze site: www.vv-atalante.nl.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug