Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 89

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98
Atlantis C1 wint in laatste minuut - Peters Hotnews.nl
Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Atlantis C1 wint in laatste minuut

Datum: 17 januari 2006
Bron: Ingezonden stukken
Atlantis C1, gesponsord door Scheenaart BV, wint in de laatste minuut. Het was een wedstrijd van er op of er onder; de nummer 1 (Fiducia) tegen de nummer 2 (Atlantis). Beide teams gingen vol goede moed de wedstrijd in. De eerste aanval: Jeroen Korver, Goof v Straaten (Reinout Molenaar), Wendy Kentrop en Iris Facee Scheaffer kon er niet in slagen om te scoren.

De eerste verdediging had het zwaar. Bestaande uit: Danique Pauw (Robina v Senten), Megan van Aken, Maarten Helsloot (Lars v Walraven) en Robin v/h Schip. Fiducia kwam al snel op 0-2 voorsprong. Atlantis maakte aan het begin veel slordige fouten. Maar er bleef gewerkt worden. Dit resulteerde in een 2-2 rust stand.

Atlantis was de eerst helft niet super scherp. In de tweede helft werd door een mooie omdraaibal gescoord. 3-2 was de stand. Fiducia kwam terug tot 3-3. De spanning was tot de laatste minuten te snijden. Met een stand van 4-4 werd in de laatste minuut nog een vrije bal door Atlantis benut. 5-4 de stand, en hiermee was de wedstrijd ook afgelopen. Reserves nog bedankt!

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34