Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 89

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98
Vrijdag de 13e was geen ongeluksdag voor Dames 1 van Atalante - Peters Hotnews.nl
Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Vrijdag de 13e was geen ongeluksdag voor Dames 1 van Atalante

Datum: 16 januari 2006
Bron: Ingezonden stukken
Vinkeveen - vrijdag 13 januari moesten de Haaxman/Verbruggen dames aantreden tegen de nummer 7, Afas-Leos uit Leusden. De uitwedstrijd werd gewonnen met 1-3 en dus roken de dames van Atalante ook een thuisoverwinning.

De eerste set begonnen de dames van Atalante voortvarend met een goede servicebeurt van Marleen Sondermeijer en stonden ze al gauw op een behoorlijke voorsprong. De pass kwam goed aan bij spelverdeelster Nancy Schockman en zij kon haar aanvalsters gemakkelijk aanspelen, die op hun beurt bleven scoren. Halverwege deze set zakte de concentratie wat weg en kon Afas-Leos beter in haar spel komen en kwam op deze manier weer wat terug. De dames van Atalante wisten hun eigen spel op tijd terug te vinden en zo werd deze set toch nog gewonnen met 25-18

De tweede set was eigelijk een kopie van de eerste set en zo gingen de Haaxman/Verbruggen met een gerust gevoel de derde set in. De derde set werd zwak begonnen en de dames van Atalante begonnen met een achterstand. Ze lieten zich intimideren door de tegenstander en begonnen steeds meer fouten te maken. Gelukkig was dit voor korte duur, want al gauw vonden de dames hun eigen spel terug en gingen ze als een trein met als gevolg een heel makkelijke overwinning van de derde set met een stand van 25-14.

De vierde set waren de dames van Atalante helemaal los en kwam er bijna geen aanval van de tegenpartij meer. De servicedruk werd nog meer verhoogd en de pass lag perfect en zo kon er keer op keer gescoord worden. De laatste set werd dan ook winnend afgesloten met 25-8. Een simpele overwinning voor de Haaxman/Verbruggen dames in een slechts 56 minuten durende wedstrijd.

Tot nu toe brengt het nieuwe jaar dus alleen maar goeds voor de Vinkeveense formatie. In slechts 3 uur werden er maar liefst 11 sets gewonnen en 0 verloren. De dames speelden vorige week dinsdag ook nog een bekerwedstrijd, die gewonnen werd van Roda ’23 uit Amstelveen. Hierdoor hebben zij een plaats in de vierde ronde verdiend, waarin de nummer 2 van de derde divisie hen wacht. Het is nog niet bekend wanneer de wedstrijd gespeeld gaat worden, maar deze informatie is binnenkort te vinden op onze website: www.vv-atalante.nl

Voordat het zover is, moet er eerst nog gespeeld worden voor de competitie. Komende vrijdag staat er weer een thuiswedstrijd op het programma. Tegenstander dan is VC Omniworld D2, dat zesde staat op de ranglijst. Uit werd er met 2-3 gewonnen door Atalante. Tijdstip van handelen: 21.00 uur.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34