RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Immitsj Presents Band Zonder Banaan

Datum: 12 januari 2006
Bron: AJOC
Op zaterdag 4 februari treed de Band Zonder Banaan op in Immitsj. Deze band kan niemand ontgaan zijn, het festival van 2005 werd door deze band feestelijk afgesloten.

Met een mix van metal en meligheid wordt elke zaal, feesttent of festival omgetoverd in een groot feest. Wat je ziet zijn onmogelijke acts, volop theater en gekkigheid. Wat je hoort zijn ongepolijste d(r)euntjes en verder veelal eigen werk, met een duidelijk herkenbaar BZB-geluid. Lowlands, Pinkpop en Parkpop; de Band Zonder Banaan kwam, zag en overwon. Het gaat dus goed met deze "Circusband" waarvoor de belangstelling nog steeds groeit en die, zolang alles wordt platgespeeld, niet lijkt te stoppen. Bekenden nummers die deze band ten gehore zal brengen zijn onder andere: “Koning Pinteman”, “Mietjes”, “Alle Remmen Los” en “Vet Ja”. Gegarandeerd een avond vol gezelligheid, melligheid en feest!

Op vrijdag 20 januari vind de voorverkoop plaats voor de BZB. De kaartverkoop start op 20.30 in Immitsj. Kaarten kosten voor leden € 8,- en niet leden betalen € 10,- voor een kaart. Bovendien uitverkocht is uitverkocht en kaarten worden niet terug genomen. Kijk voor meer informatie op www.ajoc.nl.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug