RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Sparen voor vrije tijd met 4,00% rente?

Datum: 06 januari 2006
Bron: Ingezonden stukken
Sparen voor vrije tijd met 4,0% rente?*
Dat kan met de Rabo LevensloopSparen!

Op www.rabobank.nl via pagina Sparen berekent u met de rekenmodule LevensloopSparen precies wat voor u haalbare mogelijkheden zijn. En in een paar stappen, kunt u direct het product aanvragen. Komt u er niet uit? Een afspraak is zo gemaakt met één van onze adviseurs via telefoonnummer (0297) 29 26 00. Of e-mail: [email protected].

Exclusief aanbod van de Rabobank aan al haar leden: 7,5% korting op Interpolis basisverzekering en 10% korting op de aanvullende verzekeringen Interpolis ZorgActief.

Het afsluiten van een verzekeringscontract kan via de site van de Rabobank. Op www.rabobank.nl Staat de ZorgActief adviesmodule. Met deze module kan iedereen zijn polis samenstellen, de premie berekenen en de verzekering direct afsluiten. Leden kunnen dus meteen zien hoe groot het voordeel is ten opzichte van het aanbod van hun huidige aanbieder. Leden die geen internet hebben, kunnen rechtstreeks contact opnemen met Interpolis, telefoonnummer (0900) 722 69 67.

Voor deze producten is een financiële bijsluiter of prospectus opgesteld met informatie over het product, de kosten en de risico’s. Vraag erom en lees hem door voordat u het product koopt.

De Rabobank is opgenomen in het vergunningenregister van Autoriteit Financiële Markten (AFM).

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug