RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Vergunningenmap voor horecaondernemers in Aalsmeer gratis af te halen op het gemeentehuis Aalsmeer

Datum: 04 januari 2006
Bron: Gemeente Aalsmeer
Op de horeca zijn veel regels en voorschriften van toepassing. Op zichzelf is het kennen van die regels al een hele klus. U moet echter ook rekening houden met controlebezoeken van diverse ambtenaren die meestal vragen naar de vergunningen of allerlei bewijsstukken. Omdat het zoveel regelingen betreft is het niet altijd eenvoudig de gevraagde gegevens direct voorhanden te hebben.

Hierdoor gaat vaak kostbare tijd verloren, zowel die van u als van de controlerende ambtenaar. Om het u en de ambtenaar makkelijker te maken heeft de gemeente in samenspraak met Koninklijk Horeca Nederland en regiopolitie Amsterdam-Amstelland een map ontwikkeld.

De eerste map hebben wij uitgereikt op de horecacontactdag van woensdag 16 november 2005 aan dhr. M. de Haan van discotheek Bon Ami. Het is de bedoeling dat elke horecaondernemer een map in zijn bezit heeft. In deze vergunningenmap kunt u naast uw vergunningen ook andere belangrijke informatie opbergen, zoals informatie van de regiopolitie en de gemeente.

We hopen dat deze vergunningenmap u hulp kan bieden om de regelgeving meer inzichtelijk bij elkaar te brengen en tevens de controlebezoeken zowel voor u als de ambtenaar zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Horecaondernemers kunnen deze map gratis afhalen op het gemeentehuis.

Vanaf volgend jaar moet deze map waarschijnlijk in de horeca-inrichting aanwezig zijn. Vooralsnog is dit niet het geval. Voor eventuele vragen kunt u ten alle tijden contact opnemen met de horecacoördinator van de gemeente Aalsmeer dhr. E.J. Scheffer. Hij is dagelijks tijdens kantooruren bereikbaar via telefoonnummer 0297 - 38 75 75.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug