RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Arthur Ebeling & Band naar Mijdrecht

Datum: 01 januari 2006
Bron: Midpoint FM & TV
Op zaterdag 14 januari a.s. zal Arthur Ebeling met zijn band optreden in ’t Oude Parochiehuis, Bozenhoven 152 te Mijdrecht.

Al jaren reist Arthur Ebeling de wereld rond met zijn gitaar onder de arm. Zijn liedjes bevatten een unieke mix van rhytm ’n blues, rockabilly en country overgoten met een jazzy sausje. Een repertoire dat vooral bestaat uit swingende, eigen nummers die klinken alsof ze al jaren bekend zijn, maar ook met een eigen uitvoering van covers van o.a. Ray Charles en Burt Bacharach.

Hoewel Arthur Ebeling vaak alleen optreedt, klinkt hij als een hele band. In Mijdrecht zal hij optredenmet zijn band. Een band bovendien, die het verdient om door een groot publiek te worden beluisterd en gewaardeerd. Ebeling verkiest echter de intimiteit en het contact dat zo eigen is aan kleinere zalen. Kortom een rasartiest die zeker trakteert op een avond vol swingende (jazzy) muziek!

Kaarten zijn in de voorverkoop te koop ad € 7,50 bij Pannenkoekenrestaurant de Strooppot in De Hoef tel. 0297-593777 of bij Café het Rechthuis in Mijdrecht tel. 0297 – 287959). Of op zaterdagavond 14 januari aan de zaal. Aanvang: 21.00 uur. Vol is Vol!

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug