RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Het Assuline en Cornelissen zaalvoetbaltoernooi 2005 voor CSW D-Jeugd een waar spektakel

Datum: 01 januari 2006
Bron: Ingezonden stukken
Zaterdag 17 en 24 december is voor de vierde keer het zaalvoetbaltoernooi voor de D jeugd van vv CSW in de Willesstee gehouden. Dit jaar werd het toernooi, als gevolg van competitieverplichtingen op 17 december, over twee zaterdagen verdeeld. Op zaterdag 17 december mochten de jongens hun kunsten in de zaal vertonen. De meiden kwamen een week later aan de beurt. Het toernooi was dit jaar mede mogelijk gemaakt door een tweetal sponsoren te weten Assuline Verzekeringen en Financieringen uit Wilnis en Dakbedekkings- en Installatiebedrijf Cornelissen uit Mijdrecht. Beide bedrijven zullen dit toernooi de komende twee jaar ondersteunen.

Aan het toernooi deden in het totaal ca 80 spelers(sters) deel. Beide dagen werden zeer druk bezocht door het Wilnisse publiek om hun sterren aan te moedigen. Er moest telkens in twee poules gestreden worden wie er uiteindelijk in de grote finale zou komen.Voor de deelnemers is het natuurlijk van belang in welk internationaal team ze spelen en met welk idool ze zich kunnen verenigen. Iedereen wil aan het eind van het toernooi met de eerste prijs naar huis. In de zaal heb je een andere techniek en tactiek nodig dan het spel op het veld. In de zaal is het veel intensiever en volgen de acties elkaar in een razend tempo op. De wedstrijden waren bijzonder spannend en enkele gevallen viel de beslissing pas in de laatste minuten. Na de voorrondes werden de kruisfinales gespeeld. Alle kruisfinales waren aantrekkelijke wedstrijden en er werd in elke wedstrijd gestreden om zo hoog mogelijk te eindigen. Bij twee wedstrijden moest er zelfs een serie strafschoppen aan te pas komen om de uiteindelijke winnaar uit te kunnen roepen.

Na afloop van het voetbalspektakel vond de prijsuitreiking plaats. De prijzen werden uitgereikt door Dhr Cornelissen en Dhr Feddema. De finalisten kregen een fraaie cup en alle deelnemers mochten een medaille als herinnering in ontvangst nemen. Ook werden de leiders van de teams nog even in het zonnetje gezet.


Eindstand jongens 17 december:

1 Arsenal
2 Manchester United
3 Juventus
4 AC Milan
5 Real Madrid
6 Galatasaray
7 Liverpool
8 Barcelona

Meisjes 24 december:

1 Celtic
2 Inter Milan
3 Chelsea
4 Glascow Rangers
5 Deportivo La Garuña
6 Bayern München

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug