Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 89

Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98
Korfbaltoernooi voor scholen in de nieuwe sporthal - Peters Hotnews.nl
Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Korfbaltoernooi voor scholen in de nieuwe sporthal

Datum: 30 december 2005
Bron: Ingezonden stukken
Op dinsdag 3 en woensdag 4 januari 2006 organiseert de korfbalvereniging Atlantis een groot korfbaltoernooi. Dit zal gebeuren in de dan nog niet eens officieel geopende nieuwe sporthal op haar eigen terrein aan de Hoofdweg.

Verschillende scholen uit Mijdrecht en omgeving hebben zich met teams uit de groepen 3 t/m 8 opgegeven om mee te doen met dit evenement. Het is de 36e editie van het Atlantis schoolkorfbaltoernooi en een mooie gelegenheid om een kijkje te nemen in de nieuwe sporthal die op donderdag 5 januari officieel in gebruik genomen wordt.

Bij een rondleiding half december hebben we mogen constateren dat de hal erg mooi wordt. Hij krijgt een bijzondere uitstraling door het gebruik van moderne materialen en kleuren. Het is zeker de moeite waard om een kijkje te komen nemen.

Aan het toernooi nemen maar liefst 41 teams deel, verdeeld over op dinsdag 10 teams uit de groepen 3 / 4, 6 teams uit de groepen 5 ( ’s morgens van 9.30 – 12.30 uur) en maar liefst 12 teams uit de groepen 6 (13.30 – 17.00 uur). Op woensdagochtend zijn dan nog tussen 9.45 uur en 13.00 uur de 13 teams van de groepen 7 en 8 aan de beurt.

Met behulp van vele vrijwilligers uit de korfbalvereniging Atlantis en gesponsord door de Fortisbank hopen we op een geweldig toernooi met veel toeschouwers.

Meer weten over Atlantis: www.kvatlantis.nl

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34



Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht