RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Loco-burgemeester Jan van Breukelen schaatst voor SOS De Ronde Venen

Datum: 20 januari 2006
Bron: Gemeente De Ronde Venen
Op 3 februari 2006 zal loco-burgemeester Jan van Breukelen de alternatieve 11 stedentocht schaatsen op de Weissensee in Oostenrijk. Hij zal zich voor deze tocht laten sponsoren voor het goede doel van Stichting OntwikkelingsSamenwerking De Ronde Venen. De opbrengst is bestemd voor de bouw van een school in Tanzania. Deze school ligt in een van de armste sloppenwijken van Dar es Salaam en is heel hard nodig. Ontwikkeling van een land begint met onderwijs.

De sponsoring bedraagt € 0,10 per KM met een maximum van  € 20,-- per machtiging (meerdere machtigingen zijn mogelijk). Voor dit doel worden eenmalige machtigingen uitgegeven. Deze zijn te verkrijgen bij de receptie van het gemeentehuis. De sponsors worden in de gelegenheid gesteld te raden hoeveel tijd de loco-burgemeester nodig heeft om de alternatieve 11 stedentocht uit te rijden. Degene die het dichtst bij de werkelijk gereden tijd zit krijgt een paar heel mooie echte Noren.

Doe mee: sponsor onze loco-burgemeester die een geweldige prestatie gaat neerzetten voor het goede doel!

Tijdens de 11 stedentocht kun je alles volgen via www.weissensee.nl of via sms. Je moet dan een SMS-je sturen naar SWM[spatie]5388[spatie]AAN naar 5454.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug