Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 89

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98
Tegenstander te sterk voor Atlantis D1 - Peters Hotnews.nl
Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Tegenstander te sterk voor Atlantis D1

Datum: 20 december 2005
Bron: Ingezonden stukken
Zaterdag 17 december jl. speelde de D1 van korfbalvereniging Atlantis tegen de koploper in hun poule, Luno D1 uit Linschoten. Het beloofde een moeilijke wedstrijd te worden voor de door Sportcafé CENS gesponsorde D1. Luno is een goed op elkaar ingespeelde ploeg, met in tegenstelling tot de meeste spelertjes van Atlantis D1, zeer lange heren en dames. Hierdoor liet men zich echter niet uit het veld slaan en vol goede moed begon het eerste aanvalsvak met Mandy Bon, Maartje Waagenaar, Stephan Dalebout en Marcel Meijer aan de wedstrijd. Helaas lukte het hen niet tot scoren te komen maar gelukkig hield het eerste verdedigingsvak met Lusanne Meints, Lisanne Lek, Stef Vermolen en Jesper Zaal alles goed dicht. Toen Luno eenmaal de korf had gevonden werd er meteen twee keer achter elkaar gescoord. Dit liet het Sportcafé CENS team niet op zich zitten en na een mooie aanval werd er tegen gescoord.

In de eerste helft ging het gooien en vangen nog wat slordig en werden er veel kansen weggeven. De tweede helft werd er door Atlantis D1 sterk verdedigd en kreeg Luno nog maar weinig kansen. Er werd goed voor elkaar gewerkt en dit leverde nog een aantal mooie kansen op voor Atlantis D1. De D1 komt deze zaalcompetitie echter moeilijk tot scoren en het is dan ook jammer dat de aanvallen niet werden beloond met een doelpunt. Na twee keer twintig minuten stond er dan ook een 1-6 overwinning voor Luno D1 op het scorebord.

De spelers kunnen nu gaan genieten van de kerstvakantie en vanaf januari gaat er weer getraind worden in de nieuwe sporthal op het terrein van Atlantis. De D1 is vastbesloten om hard te gaan trainen zodat deze zaalcompetitie met een goed resultaat en veel doelpunten wordt afgesloten !

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34