Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 89

Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98
Wij een oliebol, zij een school! - Peters Hotnews.nl
Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Wij een oliebol, zij een school!

Datum: 12 december 2005
Bron: Ingezonden stukken
Mijdrecht – Op maandag 19 en donderdag 22 december organiseren Havo-leerlingen van het Veenlanden College in Mijdrecht een oliebollenactie. De opbrengst van de actie gaat naar stichting Edukans.

Het VLC heeft zich aangesloten bij project ‘Going Global’ van stichting Edukans. Elke school die zich bij dat project aansluit gaat op eigen wijze geld inzamelen. Het VLC begint met hun actie op 9 januari. In maart zal de school een dag plat gaan om geld in te zamelen.

In de voorjaarsvakantie gaat van elke school die zich bij ‘Going Global’ heeft aangesloten één leerling naar Kenia. De leerlingen zullen daar bekijken hoe de onderwijssituatie is en wat stichting Edukans al heeft betekend voor de kinderen in Kenia.

De leerlingen verkopen zelfgebakken oliebollen mét en zonder krenten & rozijnen. Ze kosten slechts 50 ct per stuk. 10 stuks kosten slechts 4,50 euro. De kraam, die staat op het plein van het VLC, is open van 08.00 tot 17.00 uur. Iedereen is welkom om oliebollen te komen kopen. Dus niet alleen leerlingen maar ook mensen van buitenaf.

Hoofdsponsor C1000 Mijdrecht is bereid gevonden alle ingrediënten voor de oliebollen gratis aan te leveren. Dankzij sponsoring van andere bedrijven en de geldsponsoring van dhr. Bruggeman maken de oliebollenbakkers geen kosten. Elke euro die u betaald voor de oliebollen gaat dus naar het goede doel! Als u er zeker van wilt zijn dat u niet zonder oliebollen zit kunt u ze alvast bestellen via hun website: www.oliebollenactie.nl. Het is dan gegarandeerd dat de oliebollen voor u klaar liggen.

Meer informatie over de oliebollenactie, stichting Edukans, de sponsors, het team achter de oliebollenactie en nog veel meer is te vinden op www.oliebollenactie.nl. Vragen en reacties zijn welkom op oliebollenactie@gmail.com.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34



Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht