Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 89

Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98
Actie “Opgeruimd staat netjes, Wrakken van de weg weg” groot succes Aalsmeer - Peters Hotnews.nl
Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Actie “Opgeruimd staat netjes, Wrakken van de weg weg” groot succes Aalsmeer

Datum: 08 december 2005
Bron: Gemeente Aalsmeer
Naar aanleiding van klachten van bewoners dat verwaarloosde of lange tijd ongebruikte aanhangers, boottrailers, caravans en autowrakken parkeerplaatsen of grasvelden bezet hielden of het aanzicht ontsierde, is de gemeente Aalsmeer begin november gestart met de actie "Opgeruimd staat netjes, Wrakken van de weg weg".

Na publicaties in de lokale media en het aanschrijven van de eigenaren zijn al ruim 35 van de 52 voertuigen inmiddels verwijderd of opgeruimd.
Eigenaren die vanaf 13 december 2005 hun voertuig nog niet hebben verwijderd of opgeruimd en al eerder een brief hebben ontvangen, lopen de kans dat hun aanhanger of voertuig vanaf dat moment door de gemeente wordt verwijderd en de kosten hiervoor zullen moeten gaan betalen.

De gemeente wijst er daarom nogmaals op dat wanneer een aanhanger of voertuig langer dan drie dagen op de openbare weg staat, de kans groot is dat eigenaren een waarschuwing krijgen op grond van artikel 5.1.3, 5.1.4 of 5.1.5 van de algemene plaatselijke verordening.

De exacte tekst van de algemene plaatselijke verordening kunt u nalezen via de rubriek 'zie ook' aan de rechterzijkant van deze pagina.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34



Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht