Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 89

Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98
Nieuwe afvalkalender en evenementenkalender - Peters Hotnews.nl
Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Nieuwe afvalkalender en evenementenkalender

Datum: 07 december 2005
Bron: Gemeente De Ronde Venen
Op alle huisadressen in de Ronde Venen wordt vanaf volgende week de afvalkalender 2006 bezorgd. De afvalkalender bevat de inzameldata voor de verschillende soorten afval. De achterkant van de afvalkalender is vernieuwd. Daar vindt u een evenementenkalender 2006.

Afvalkalender 2006
In de gemeente De Ronde Venen worden verschillende afvalstromen ingezameld. Elke twee weken wordt groente-, fruit- en tuinafval en restafval huis-aan-huis ingezameld. Bovendien wordt om de week los oud papier ingezameld. Inwoners die een papiercontainer hebben, kunnen de container elke derde woensdag van de maand aan de openbare weg plaatsen. Verder rijdt de KCA-wagen één keer per jaar door de gemeente om het klein chemisch afval in te zamelen. Tot slot wordt twee keer per jaar een takkendag georganiseerd.

In de gemeentegids 2006 is een afvalwijzer opgenomen waar precies in uitgelegd staat welke afvalstromen gescheiden worden ingezameld en hoe u dit aan de openbare weg, of bij het afvalbrengstation, aan kunt bieden. Daarnaast hebben alle huishoudens die reinigingsrechten betalen vorig jaar een brochure over het afvalbrengstation ontvangen. Hierin vindt u alle informatie over de mogelijkheden van het afvalbrengstation.

Evenementenkalender 2006
De afvalkalender wordt dit jaar voor het eerst gecombineerd met een evenementenkalender. De evenementenkalender komt voor uit het evenementenbeleid dat in juni 2005 door de raad is vastgesteld. Op de evenementenkalender vindt u de grootschalige evenementen die in 2006 plaats gaan vinden. Alle evenementen waar een vergunning voor is afgegeven worden wekelijks op de gemeentepagina gepubliceerd en zijn ook terug te vinden op de volgende websites: www.cultura-drv.nl, www.vvvhollandsmidden.nl of via onderstaande link.

Als u de kalender vóór 1 januari 2006 nog niet in de brievenbus hebt gekregen, dan kunt u bij de receptie in het gemeentehuis gratis een exemplaar ophalen. Het gemeentehuis is open van maandag tot en met donderdag van 08.30 tot 16.00 uur, op vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur en op maandagavond van 17.30 tot 19.30 uur.

Ook zullen alle evenementen in de agenda op deze site opgenomen worden.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34



Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht