RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Politie scherp op mogelijke overvallers Amstelhoek

Datum: 06 december 2005
Bron: www.blikopnieuws.nl
Amstelhoek - De politie van de Ronde Venen en Amsterdam/Amstelland was maandagavond extra alert op een mogelijk op handen zijnde overval. Volgens de pomphouder is vandaag bij de politie een tip binnengekomen waarbij het vermoeden bestond dat maandagavond een pompstation in de Amstelhoek overvallen zou gaan worden.

Het pompstation ligt langs een drukke provinciale weg, de N201, en het zou niet de eerste keer zijn dat het station doelwit wordt van ongewenst bezoek. Volgens de pomphouder werden in de omtrek ook ander stations permanent in de gaten gehouden. Rond 19.00 uur werden twee man, die zich verdacht lang ophielden bij het station, door de politie uit hun auto gehaald en gefouilleerd. Beide heren bleken niks op hun kerfstok en konden hun weg weer vervolgen.

Afgelopen zaterdag werd een benzinestation in Hilversum aan de Zoutmanlaan overvallen. Omstreeks 19.35 uur kwam een man de winkel binnen. Hij bedreigde de medewerkster met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp en eiste geld. Met een onbekend geldbedrag verliet hij kort daarna de shop en verdween.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug