Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 89

Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98
Dames 1 doet goede zaken in Heemskerk - Peters Hotnews.nl
Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Dames 1 doet goede zaken in Heemskerk

Datum: 28 november 2005
Bron: Ingezonden stukken
Donderdag 24 november een uitwedstrijd voor dames 1 van Haaxman/Verbruggen.

Ongebruikelijk voor de dames om op een donderdag te spelen. Meestal worden de wedstrijden op vrijdagavond of zaterdag gespeeld. Een voorbode? Om 18.15 zouden wij vertrekken vanuit Vinkeveen naar Heemskerk, waar de wedstrijd gehouden zou worden om 20.00 uur.

Echter 18.15 werd 17.50. Een grote file richting het noorden op de snelwegen deed ons besluiten eerder te vertrekken. Ook de snelweg werd gemeden, binnendoor moest het zeker te doen zijn. Voorbode? Na omzwervingen in Haarlem en Heemskerk centrum bereikten wij de sporthal net na half 8. Vervelend, want direct na aankomst moesten de dames inspelen. Er was geen tijd meer voor een voorbespreking. Een voorbode? Ja, dit alles was een voorbode voor een rommelige start. Voordat we het in de gaten hadden stonden we met 9-3 achter. Niet alleen de start was rommelig ook het fluiten van de scheidsrechter. Hierdoor moesten we helaas de set uit handen geven. Zonde, want we hadden de achterstand goed weten te maken in een gelijke stand.

Dan maar met volle concentratie de tweede set in. Dit resulteerde in een winst van deze tweede set. Door niets en niemand afgeleid speelden de dames een goede set. Op eigen kracht en met goed verdedigend werk werd gewonnen met 25-18.

De derde set.
Menig team laat hier de winst liggen. Niet dames 1 van Haaxman/Verbruggen. Een demonstratie van het moderne volleybal. Met Inge Bakker van dames 2 binnen de lijnen werd de tegenstander weggespeeld. Zeer gevarieerd werd er aangevallen; kort, snel naar buiten, op rechts, vanaf de 3 meterlijn, de tegenstander had er geen antwoord op. De set werd gewonnen met 25-10. In de klasse waarin gespeeld wordt komt dit niet vaak voor. Zeker niet als je bedenkt dat de tegenstander op de vijfde plaats stond.

Met gedegen spel en goede concentratie en inzet werd de vierde set gewonnen. Door dit resultaat hebben de dames het gat naar de top klein gehouden en het gat met de teams onder hen mogelijk vergroot.

De terugreis verliep aanzienlijk vrolijker na deze goede prestatie. Bovendien ging het ook een stuk sneller nu de binnendoor route werd gemeden.

Komende vrijdag wacht de dames weer een uitwedstrijd. Ze treden dan aan tegen Afas/LEOS uit Leusden.

Graag nodigen wij u uit om onze volgende thuiswedstrijd te komen bekijken. Deze wordt gehouden op vrijdagavond 9 december om 21.00 in De Boei te Vinkeveen.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34



Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht