Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 89

Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98
Tae-Kwon-Do grootheid 7e DAN Tae-Kwon-Do Wilnis - Peters Hotnews.nl
Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Tae-Kwon-Do grootheid 7e DAN Tae-Kwon-Do Wilnis

Datum: 27 november 2005
Bron: Ingezonden stukken
Een zeer speciale charismatige persoon, Dang Dinh Ky Tu uit Denemarken zal op 9 december in de Willisstee om 19.00 uur een Tae-Kwon-Dostage verzorgen bij Mastwijk Tae-Kwon-Do.
De uit Vietnam afkomstige Dang Dinh Ky Tu woont al sinds zijn jeugd in Denemarken en heeft zich ontwikkeld tot een top-taekwondoka.
Naast zijn enorme technische begaafdheid staat hij bekend om zijn kracht souplesse en lenigheid. Bovendien is hij een innemende persoonlijkheid en staat hij als trainer en mens in zeer hoog aanzien.

INDRUKWEKKENDE LIJST
Zesvoudig Europees kampioen Stijl (1993, 1995, 1999, 2001, 2003, 2005)
Zilver Europese Kampioenschappen Stijl 1997
Lid van de Deense nationale Stijlselectie
Oud-lid van de Deense nationale Sparringselectie
Deelnemer WK Sparring, 1977, Chicago, USA
Technical director Deense nationale Stijlselectie
Oud-bondscoach Deense nationale Stijlselectie (1993-2003)
Technical director en bondscoach Sparring en Stijl Israël
Trainer van Deense afvaardiging Athene 2004

MastwijkTaekwondo is trots en blij deze trainer in De Willisstee te mogen verwelkomen. Ky Tu komt rechtstreeks uit Israél naar Nederland en zal daarna weer doorreizen naar Denemarken waar hij zich o.a zal gaan voorbereiden voor de komende Wereld Kampioenschappen Stijl in Korea 2006.

Al eerder was Ky Tu in De Ronde Venen want in 1995 organiseerde Cor Mastwijk een mini gala in De Meijert en daar was de Deense taekwondoka ook al eens op bezoek en vermaakte vele liefhebbers met zijn geweldige technieken en grappige optredens.

Hierbij nodigen wij geïnteresseerden taekwondoka’s uit om deel te nemen aan de stages die Dang Dinh Ky Tu bij ons zal verzorgen. Tussen de lessen zal ruimte worden ingelast om de gelegenheid te bieden voor handtekeningen en foto’s. Natuurlijk zal Ky Tu een korte demonstratie van zijn kunnen geven en iedereen doen verbazen.

Men kan ook plaats nemen op de tribunes om de onwaarschijnlijke technieken te aanschouwen en te genieten van de geweldige manier van les geven. Jong en oud zullen volop kunnen genieten van deze geweldige persoonlijkheid.

INDELING GROEPEN:

Er zullen twee stages worden verzorgd van anderhalf uur waarvan de eerste groep (witte band t/m blauwe band) zal starten om 19.00 uur tot 20.15 uur waarna Ky Tu een korte demonstratie zal verzorgen.

De tweede groep (blauwrode band en hoger) zal om 20.30 uur starten tot omstreeks 22.00 uur.

Kosten voor deelname bedraagt €10,- per persoon per training.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34



Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht