Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 89

Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98
Verdachte schietpartij gearresteerd Kudelstaart - Peters Hotnews.nl
Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Verdachte schietpartij gearresteerd Kudelstaart

Datum: 21 november 2005
Bron: Politie Amsterdam-Amstelland
Zondagavond rond halftwaalf heeft een arrestatieteam van de politie een 24-jarige man gearresteerd op verdenking van het doodschieten van een 27-jarige man in de Hermanus Coenradistraat. De verdachte heeft inmiddels een bekentenis afgelegd. Hij is ingesloten.

Vrijdagavond werd het slachtoffer in de omgeving van de Hermanus Coenradistraat een aantal keren beschoten. De man bezweek ter plaatse aan zijn verwondingen.

Technisch en tactisch onderzoek leidde het onderzoeksteam naar de verdachte. Hij werd zondagavond rond halftwaalf in zijn woning in Kudelstaart door een arrestatieteam van zijn bed gelicht. De verdachte heeft de Nederlandse nationaliteit en is van Surinaamse afkomst. Beide mannen waren kennissen van elkaar. Het slachtoffer werd vrijdagavond door de verdachte opgehaald in de Hermanus Coenradistraat waar hij verbleef bij zijn schoonouders. Het tweetal kreeg ruzie waarna de fatale schietpartij plaatsvond. De verdachte heeft het slachtoffer een aantal keren beschoten onder andere in de Dirk Donsstraat. De 27-jarige man probeerde rennend aan zijn belager te ontkomen maar werd door hem achtervolgd. De verdachte heeft behalve de schietpartij van afgelopen vrijdag ook een schietpartij op Oudejaarsnacht in de Lange Leidsedwarsstraat bekend. Hierbij schoot hij tijdens een vechtpartij een aantal keren in de lucht. Daarbij raakte niemand gewond.

Hieronder het persbericht van afgelopen zaterdag:
MAN KOMT OM BIJ SCHIETPARTIJ / HERMANUS COENRADISTRAAT

Vrijdagavond rond zeven uur is een 27-jarige Amsterdammer aan de Hermanus Coenradistraat, ter hoogte van het Gerbrandypark overleden aan de verwondingen die hij even daarvoor door vuurwapengeweld heeft opgelopen. De dader of daders zijn voortvluchtig.

De politie kreeg een melding binnen dat er in de omgeving van de bewuste plaats een aantal schoten waren gehoord en dat er een man op de grond lag. Volgens getuigenverklaringen rende het slachtoffer door de Dirk Bonsstraat en werd hij achtervolgd door een of twee daders. Deze dader (s) hebben meerdere malen en op meerdere locaties geschoten op het slachtoffer. Agenten troffen de hevig bloedende man aan. Medische hulp mocht niet baten. Het slachtoffer overleed ter plaatse.

De omgeving werd afgezet en de recherche stelde onmiddellijk een uitgebreid technisch en tactisch onderzoek in. In de loop van zaterdag kon de identiteit van het slachtoffer worden vastgesteld. Het gaat om een 27-jarige Amsterdammer van Surinaamse afkomst. De man is een bekende van de politie. Zaterdagmiddag heeft de politie een buurtonderzoek verricht. Het rechercheteam ziet geen verband met de verschillende liquidaties van de afgelopen periode.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34



Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht