RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Passion brengt ‘Tie the Knot’ in Schouwburg Amstelveen

Datum: 08 november 2005
Bron: Ingezonden stukken
Het regionale koor Passion geeft 27 november een middag- en een avondvoorstelling in de Schouwburg van Amstelveen. ‘In tegenstelling tot het wereldthema van vorig jaar, wordt het dit jaar dichter bij huis gezocht. Europa is het thema; de ontwikkeling en eenwording de inspiratie’ vertelt Marieke Oostveen, voorzitter.

‘Tie The Knot is daarom de naam van onze voorstelling; leg een knoop, een verbinding, een stevige band tussen mensen, culturen en landen’, vertelt Marieke enthousiast.

‘Verbintenis geeft kracht. Wij proberen deze kracht in ons concert uit te stralen door middel van een bijzonder Europees repertoire.

Kaartverkoop

De kaartverkoop is reeds gestart. Kaarten kunnen online besteld worden bij www.schouwburgamstelveen.nl, telefonisch bij de schouwburg: 020-547 51 75, via de leden van Passion of boekhandel Ten Hoope te Uithoorn. Kaarten voor volwassenen: € 15,--, voor kinderen tot 13 jaar € 12,50.

Een koor met passie

Passion is ruim vijf jaar geleden opgericht als new age koor. Het is een gemengd regionaal koor dat ongeveer 35 leden telt. Passion is eigenzinnig, ambitieus, enthousiast, dynamisch en onderscheidend.

Met groot enthousiasme vertolkt Passion repertoire uit alle delen van de wereld in de originele taal met gebruikmaking van choreografie.

Bij Passion wordt gekozen voor muziek die niet door veel andere koren wordt uitgevoerd. De arrangementen worden in opdracht gemaakt.

De creatieve leiding

De creatieve leiding is in handen van Rutger van Leyden, dirigent, Ana Mihajlovic, arrangeur en DJ Jansen, choreograaf, allen professionals.

Nieuwe leden & sponsoring

Passion zoekt nieuwe leden. Lage alten, tenoren en bassen zijn van harte welkom. Indien u vrijblijvend een kijkje wilt komen nemen tijdens de repetities, kun u alle informatie hieromtrent vinden op de site.

Om alle optredens mogelijk te maken, heeft Passion financiële middelen nodig. Er is veel mogelijk. Passion maakt in overleg met u graag een op maat gemaakt sponsoradvies. Bent u geïnteresseerd als aspirant lid of als donateur/sponsor? Stuur dan een mail naar: [email protected]

Boekingen

Passion treedt graag op! Passion verzorgt in overleg met de opdrachtgever een optreden geheel naar de wens van de opdrachtgever.

Voor informatie over de tarieven en om de verschillende mogelijkheden te bespreken, kunt u mailen naar: [email protected]

Passion, een koor met passie: www.passionkoor.nl

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34



Terug