RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

V.I.O.S.matinee op de zondagmiddag

Datum: 30 oktober 2005
Bron: Ingezonden stukken
Aanstaande zondag 6 november, aanvang 14.30 uur, verzorgt V.I.O.S. tijdens hun zondagmiddagmatinee weer een aantal uurtjes kijk- en luisterplezier in ‘Party- en Congrescentrum De Meijert’ in Mijdrecht.

Terug van even weggeweest mogen we wel stellen. Met dit matinee wordt een traditie weer in ere hersteld. In de gezellige Meijert zullen zo’n beetje alle onderdelen van de vereniging weer het beste van hun kunnen tonen en laten horen. De slagwerkers zullen onder andere hun concoursnummer brengen. De majorettes, minirettes en leerlingen zullen hun shows brengen waarmee zij het afgelopen jaar successen hebben geboekt. Het opleidingsorkest heeft inmiddels ook slagwerkers in de gelederen. Ook zij zullen acte de présence geven. De blazers zullen laten horen dat het bij V.I.O.S. niet aan kwaliteit ontbreekt. De showband zal ondermeer het concourswerk ‘Suite Memory’ ten gehore brengen. Met dit uit 4 delen bestaande werk behaalden de muzikanten in Hoogwoud met het ongekend hoge aantal punten van 95,08 een eerste prijs met onderscheiding van de jury en promotie naar de eerste divisie. En… we kunnen al melden, dat er aan het eind van het programma een alleraardigste uitsmijter zit. Wat verklappen we niet, dat moet u zelf maar gaan bekijken en beluisteren. Nogmaals: het matinee begint om 14.30 uur (zaal open om 13.34 uur). Plaats van handeling ‘De Meijert’, Dr. Van der Haarlaan in Mijdrecht. De toegang is gratis. Wees er wel op tijd bij, want vol is (helaas) vol.

Alvast voor in uw agenda of op de kalender. Op 11 februari 2006 geeft V.I.O.S. weer een spetterende jaaruitvoering in Party- en Congrescentrum ‘De Meijert’. Te zijner tijd zullen we u hierover nader berichten.

Wilt u meer informatie over V.I.O.S.? Of wilt u lid worden om in de showband en/of het dweilorkest DORST te (gaan) spelen? Neem dan contact op met Gerrit van Vliet (tel. 0297 – 285717 of 06-21525558). Of kijk op de websites www.vios-midreth.nl en www.dweilorkest-dorst.nl.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug