RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

VIOS behaalt 2 eerste prijzen in Almere-Buiten

Datum: 24 oktober 2005
Bron: Ingezonden stukken
Afgelopen zondag waren de majorettes van Muziekvereniging V.I.O.S. waaronder het DUO Linda Daalhuizen en Ilona Vijn afgereisd naar Almere Buiten om aldaar mee te doen met het KNFM concours.

Als eerste mocht het duo Linda en Ilona aantreden. Doordat Linda wegens het werken in de horeca genoodzaakt is te stoppen met majoretten was dit de laatste keer dat dit duo hun kunsten zouden vertonen voor een jury. De show werd beoordeeld met 80,2 punten goed voor een eerste plaats. In het jury rapport werd het duo geroemd om hun mooie 2 baton gedeelte. Een waardig slot voor dit duo.

De majorettes van V.I.O.S. waren de laatste weken fanatieker dan ooit. Ook hun laatste show van dit seizoen stond op het programma. Nog één keer konden ze hun show aan het publiek en de jury laten zien. Petra Faas, instructrice van de majorettes, zag dan ook een groep het veld oplopen welke meer dan hun best gingen doen om zoveel mogelijk punten te behalen. Over het algemeen gaf de jury niet al te hoge cijfers. De majorettes werden desondanks toch beoordeeld met 80,35 punten een eerste plaats. Voor Choreografie stond zelfs een 8,5 op de lijst. De meiden hadden op meer gehoopt maar het mocht niet zo zijn.

Gezien een aantal van de majorettes na dit seizoen op een andere manier verder gaan in de vereniging heeft u als lezer nog één kans om deze in actie te zien en wel op 6 november tijdens het zondagmiddagconcert in De Meijert. Aanvang concert zal 14:30 zijn en de zaal is geopend vanaf 13:45. Toegang is gratis, maar vol is vol dus wees op tijd.

Op www.vios-midreth.nl zullen diverse foto's te zien zijn van afgelopen weekend, en uiteraard vind u hier diverse informatie over de vereniging.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug