Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 89

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98
Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Atalante onderuit in en tegen Amsterdam

Datum: 22 oktober 2005
Bron: Ingezonden stukken
Amsterdam- vrijdag 21 oktober speelden de Mulder mannen van vv-Atalante in en tegen koploper Amsterdam. Coach Raket en aanvoerder Hardeman waren absent. Dit bracht weer de nodige aanpassingen met de opstelling. Dat Amsterdam de wedstrijd tegen Atalante serieus nam was aan het aantal wissels te zien. Amsterdam had maar liefst 4 wissels langs de lijn staan.

Atalante begon met Frans Roos langs de kant. De jonge Rick de Groot begon in de spelverdeling. Atalante begon goed aan de zware wedstrijd tegen Amsterdam. Amsterdam strafte de foutjes aan Atalante genadeloos af. Atalante kwam op achterstand maar wist zich gedurende de eerste set toch weer in de wedstrijd te knokken. Halverwege de set wisselde Frans Roos zichzelf in voor Rick de Groot. Het verzet was echter gebroken aan Atalante kant. Atalante verloor de set met 25-21. In de 2de set begon Frans Roos wel in de spelverdeling. In de 2de set was Atalante dichtbij setwinst. Een uiterst spannende verloop van de set was het gevolg. Het ging lange tijd gelijk op en Atalante kwam op 23-22. Helaas konden ze het punt naar 24 niet maken. Het werd 23-23, en Atalante kwam op 23-24.

Echter was het toch weer Amsterdam die op gelijk hoogte kwam, 24-24 en de 2 daarop volgende punten wist te pakken en zodoende de set 26-24. In de 3de set was het beste er af bij Atalante. Met Rick de Groot weer binnen de lijnen stond Atalante in een zucht met 8-2 achter. De pass ontbrak totaal en Rick had de grootste moeite zijn aanvallers te bedienen. Atalante verloor de set met groot verschil, 25-14. In de 4de set was het alles of niets voor Atalante. Wilden ze toch een puntje meenemen uit Amsterdam moest deze set gewonnen worden. Atalante begon goed en kwam al snel op voorsprong. Deze kleine voorsprong werd tot de 20 punten vast gehouden. Hierna ontbrak het Atalante aan kracht om deze set in de wacht te slepen. Het geraffineerde Amsterdam (afgelopen seizoen gedegradeerd uit de regioklasse) wist de set alsnog te pakken met 25-21. Komende wedstrijden beschikken de heren van Atalante weer over een complete selectie. Het is maar goed ook want er wacht een pittig schema met een hoop wedstrijden in kort tijd. De eerstvolgende wedstrijd thuis is op 4 november om 19:30 uur tegen VCH uit Hoofddorp. Voor meer informatie over vv-Atalante kijkt u op www.vv-atalante.nl

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34