Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 89

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98
Overtuigende overwinning voor De Vinken 1 - Peters Hotnews.nl
Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Overtuigende overwinning voor De Vinken 1

Datum: 10 oktober 2005
Bron: Ingezonden stukken
Afgelopen zaterdag stond de thuiswedstrijd tegen KIOS op het programma. Het gaat lekker met het eerste team van De Vinken, er worden goede wedstrijden gespeeld, de winning mood zit er in. Op deze mooie oktobermiddag werden de toeschouwers van de wedstrijd in het zonnetje gezet. Met een hapje en een drankje bekeek het publiek de wedstrijd van Vinken 1 tegen KIOS 1.

De eerste aanval van De Vinken bestond uit Susanne de Wit, Miranda Meulstee, Ralf Zaal en Peter Kooijman. Vinken kreeg direct vanaf de start veel kansen. Het duurde wel even voordat er ook gescoord werd, maar er waren in ieder geval al volop mogelijkheden. Vinken kwam met 0-1 achter, maar dat was tegelijkertijd de enige keer in de wedstrijd dat ze te maken hadden met een achterstand. Miranda zorgde al snel voor de gelijkmaker, 1-1. Arjan Kroon miste vervolgens een strafworp, datzelfde overkwam Ralf Zaal even later in de wedstrijd. Maar zelfs dat maakte niet echt uit. Ook de tweede aanval van het Bouthoorn Tele-Training team met Angela Sloesarwij, Mariska Meulstee, Arjan Kroon en Pascal Kroon scoorde gemakkelijk. Bij rust was de stand 8-6, een mooie voorsprong.

Weinig tegenstand
Ook na de rust ging het team van trainer en coach Dirk van der Vliet door met scoren. Er was eigenlijk weinig aan te merken op het team. Het liep lekker, de spirit zat er in en er werd hard gewerkt als team. De tegenstander daarentegen bood weinig tegenstand meer in de tweede helft. De moed was duidelijk in hun schoenen gezonken wat de wedstrijd niet ten goede kwam. Het team gesponsord door Bouthoorn Tele-Training liep gemakkelijk uit tot 14-8, 6 doelpunten verschil maar liefst. KIOS scoorde wel nog tweemaal, maar dat leverde geen direct gevaar meer. Tegen het einde van de wedstrijd kwamen Jacco Kroon en Helene Kroon er nog even in voor respectievelijk Pascal Kroon en Angela Sloesarwij. De einduitslag werd 16-10. Een mooier cadeau dan deze overwinning kon het publiek toch niet wensen!

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34