Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 89

Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98
VVD kiest voor Wonen, Leefbaarheid en Veiligheid! - Peters Hotnews.nl
Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

VVD kiest voor Wonen, Leefbaarheid en Veiligheid!

Datum: 03 oktober 2005
Bron: Midpoint FM & TV
Nu de vakantie achter ons ligt, start de VVD De Ronde Venen haar verkiezingscampagne op zaterdag 1 oktober. Bij deze start wordt door de VVD de aftrap gegeven voor haar nieuwe koers die recentelijk is ingezet.

Een nieuwe koers, omdat het verkiezingsprogramma nu eens niet reeds volledig is vastgesteld. De VVD vindt dat de politiek te ver van de mensen afstaat en wil hier verandering in brengen. Dat gaat natuurlijk niet vanzelf, daar heeft ze hulp bij nodig. De VVD daagt de inwoners van De Ronde Venen uit om binnen de drie thema’s met goede ideeën te komen en vooral ook om voor hun mening uit te komen.

Centraal voor de VVD staat hierbij de vraag:
Wat wilt u verbeterd zien in de gemeente?

Tijdens thema-avonden, waarvan de eerste op donderdag 17 november aanstaande zal plaatsvinden, wil de VVD een open discussie organiseren. De uitkomsten van deze avonden zullen verwerkt worden in het definitieve verkiezingsplan. Dit onder het motto: "Uw mening telt"! Iedere belangstellende is op deze avonden van harte welkom. Toegang is gratis en laat uw mening horen!

De thema-avonden worden georganiseerd op donderdag 17 november met als thema "WONEN"; donderdag 15 december met het thema "LEEFBAARHEID" en donderdag 24 januari staat "VEILIGHEID" centraal.

Naast de thema-avonden zal er ook een maandelijks terugkerende borrel worden georganiseerd met de naam: "Het Liberaal Café". Onder het genot van een biertje kan over van alles en nog wat gepraat worden. Geen strikte aanvangstijden en je kan komen en gaan wanneer je wilt. Dit Liberale Café zal in november spetterend van start gaan met een gastoptreden van een parlementslid. Op de website van de VVD (www.vvddrv.nl) zullen binnenkort alle details komen te staan. Elke inwoner van De Ronde Venen is ook hier van harte welkom.

Als klap op de vuurpijl organiseert de VVD vlak voor de verkiezingen het Rondeveense Lijsttrekkersdebat. Tijdens dit debat wordt getracht om de standpunten van de lokale partijen helder te krijgen. De uitnodigingen zijn inmiddels verzonden naar de lijsttrekkers en de VVD verwacht dat zij allen zullen deelnemen aan het debat.

Meer informatie over de start van de campagne is te vinden op onze nieuwe website: www.vvddrv.nl Op deze website wordt men regelmatig op de hoogte gehouden van de komende activiteiten. Men kan zich abonneren op onze digitale nieuwsbrief, waarbij men het laatste nieuws ontvangt in de mailbox.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34



Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht