RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Collecte Nederlandse Brandwonden Stichting 9 tot en met 15 oktober 2005

Datum: 27 september 2005
Bron: Ingezonden stukken
Gelukkig kennen de meeste mensen niet de pijn van een verbrandingsslachtoffer. Maar iedereen heeft zich wel eens gebrand aan een hete pan of aan kokend water en weet hoe pijnlijk zelfs een kleine brandwond kan zijn. Ondanks dat de behandelingsmethoden voor brandwonden de afgelopen jaren sterk verbeterd zijn, is het genezingsproces van een brandwond patiënt nog altijd vaak langdurig en pijnlijk.

Sinds 1971 zet de Nederlandse Brandwonden Stichting zich in voor brandwond slachtoffers. Dankzij deze inzet en de giften van vele Nederlanders is er in de afgelopen jaren al veel vooruitgang geboekt bij het verbeteren van de behandeling maar ook bij het voorkomen van brandwonden.

Maar zolang er slachtoffers zijn, blijft er geld nodig voor voorlichting en onderzoek. Daarom gaan er in de week van 9 tot en met 15 oktober meer dan 50.000 collectanten in heel Nederland op pad.

Ook in Vinkeveen en Waverveen zal er door de vaste collectanten van de Nederlandse Brandwonden Stichting, jeugdbrandweer en brandweerlieden bij u aan huis gecollecteerd worden. Daarnaast wordt er op zaterdag 15 oktober bij het winkelcentrum in Vinkeveen door de jeugdbrandweer gecollecteerd.

Wij vragen u vriendelijk ons werk te steunen, door een bijdrage te geven aan de collectant die in de collecteweek van 9 tot en met 15 oktober bij u langskomt of die u tegenkomt bij het winkelcentrum.

Heeft u soms nog een uurtje over. Er is nog een aantal straten waarvoor wij momenteel geen collectant hebben. Indien u belangstelling heeft kunt u met ons contact opnemen (tel. 0297-262317). Wij danken u alvast voor uw hulp.

Organisatoren collecte Nederlandse Brandwondenstichting

Brandweer Vinkeveen en Waverveen,
Norbert Aarsman, Carl Pothuizen en Joop Smit

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug