RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Schrijfavond Amnesty International de Ronde Venen

Datum: 27 september 2005
Bron: Ingezonden stukken
Reageer, schrijf, vraag, protesteer - zo heten de grote internationale schrijfacties, drie per maand, waaraan ook wij in de Ronde Venen mee doen.

Wij schrijven in de plaatselijke bibliotheek en hebben voorbeeldbrieven, luchtpostpapier en achtergrondinformatie bij ons. Wat wij van u vragen is deze brieven over te komen schrijven en de portokosten voor uw rekening te nemen. Brieven schrijven is nog steeds het meest gebruikte actiemiddel van Amnesty maar de animo daartoe wordt steeds kleiner.
Je kunt als autoriteit veel dingen onder je mat vegen maar een berg post is toch wel erg moeilijk te verbloemen. Daarom geloven wij nog stellig in het versturen van brieven, gewoon per post.
Dit hoeft natuurlijk niet perse op onze schrijfavond , u kunt de brieven ook zelf downloaden op www.amnesty.nl. U krijgt dan een uitgebreide beschrijving en de voorbeeldbrieven.
De mensen die het gezelliger vinden met ons te komen schrijven in de bibliotheek nodig ik van harte uit bij ons aan de schrijftafel.

In Vinkeveen schrijven we iedere eerste donderdag van 19.30 tot 20.30 uur, deze maand zal dat 6 oktober zijn en in Mijdrecht is dit iedere eerste vrijdag van de maand van 19.00 uur tot 20.30 uur,7 oktober a.s.
Heel graag tot ziens op een van onze schrijfavonden.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug