RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Vrijwilligers voor het tienerwerk gezocht

Datum: 26 september 2005
Bron: Ingezonden stukken
Het tienerwerk van Stichting Leefbaarheid De Ronde Venen organiseert activiteiten voor tieners tussen de 10 en 15 jaar uit De Ronde Venen. Deze activiteiten lopen uiteen van kookcursussen en zelfverdediging tot disco’s en inloopavonden. Het tienerwerk is de afgelopen jaren flink gegroeid door de inzet van vele enthousiaste vrijwilligers.

Om de voortgang van enkele activiteiten te kunnen garanderen is het tienerwerk op zoek naar de volgende vrijwilligers:

Begeleiders voor het tienercafé.
Het tienercafé is elke vrijdagavond tussen 8 en 10 uur in jongerencentrum Allround. Het café wordt bezocht door tieners van 13 tot en met 15 jaar. Ze kunnen in het jongerencentrum bijeenkomen om elkaar te ontmoeten, tv te kijken, een spelletje te doen of zelf een activiteit te organiseren.
De begeleiding bestaat uit vrijwilligers onder leiding van een beroepskracht. Leefbaarheid zoekt enthousiaste mensen, vanaf 19 jaar, die sterk in hun schoenen staan en verantwoordelijkheid durven nemen.

Begeleiders voor de tienerdisco’s.
De Youngone’s en Time Out zijn ondertussen begrippen geworden in De Ronde Venen. Elke 2 maanden mogen de feestavonden rekenen op een groot aantal enthousiaste tieners. De Youngone’s vindt plaats op de eerste vrijdag van de maand (eens per 2 maanden), de Time Out op de eerste zaterdag (ook eens per 2 maanden). Op de Youngone’s komen de tieners van 10 tot en met 12 jaar, op de Time Out de oudere groep van 13 tot en met 15 jaar. Leefbaarheid zoekt vooral voor de zaterdagavond vrijwilligers. De taken binnen het vrijwilligerswerk rouleren onder de vrijwilligers, maar er wordt rekening gehouden met de voorkeur en mogelijkheden van de medewerkers. Een vrijwilliger kan ingezet worden bij de snoepverkoop, de garderobe, de bar of het toezicht houden. Iedereen die graag een handje wil helpen deze feestavonden een succes te laten blijven is welkom, mits hij of zij tenminste 17 jaar oud is.

Voor meer informatie over bovenstaand vrijwilligerswerk kan contact worden opgenomen met Dyanne van Tessel of Ester van Roijen (vanaf 15 oktober) via telefoonnummer 0297 230 287 of [email protected]

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug