RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Brandweer open dag groot succes

Datum: 18 september 2005
Bron:
De Ronde Venen - Vinkeveen. De gemeente raad van de Ronde Venen heeft met het commando van de brandweer De Ronde Venen een bezoek gebracht aan de jaarlijkse opendag.

Het commando van de brandweer heeft de gemeenteraad een rondleiding geven lang de vele stands van de hulpverleners. De hulpdiensten bieden met deze opendag de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de keuken van de diensten. De jeugdbrandweer demonstrerende wat zij bij de brandweer leren. Er was brand in een woning de jeugdbrandweer heeft dit kundig geblust. Het "Grote korps" demonstreerde hoe zij te werk gaan bij een ongeval waarbij de auto op z'n kant ligt en er nog personen in bevinden. Achter op het terrein konden de bezoekers van de opendag zelf echte brandje blussen met draagbare blusmiddelen. De duikers van brandweer De Ronde Venen lagen de hele dag in een grote watertank iedereen kon met ze praten via een communicatie systeem.

Het was een perfecte dag ook dankzij het mooie weer, en de opkomst van de bezoekers de brandweer kijkt met terug op een zeer geslaagde dag.

Aan de opendag werkt de Brandweer De Rondevenen, Ravu ambulance dienst, Redding brigade DRV, Klpd en Dyna start mee.

In het fotoalbum vind u alle foto's van deze open dag.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug