Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 89

Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98
Een andere kijk op verlies - Peters Hotnews.nl
Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Een andere kijk op verlies

Datum: 15 september 2005
Bron: Ingezonden stukken
Iemand verliezen door de dood. We maken het allemaal mee. Ervaren we ook allemaal hetzelfde? En kunnen we onze ervaringen delen met de mensen om ons heen?

Als iemand sterft die je heel erg na staat, dan kan dat zoveel invloed hebben, dat je leven nooit meer hetzelfde wordt. Hoe vind je dan weer balans in dat nieuwe leven? En hoe is dat dan voor de mensen om je heen?

Herkent u deze situaties? Hebt u zichzelf deze vragen al eens gesteld? Wilt u dit soort vragen wel eens samen met anderen bekijken en bespreken? Of hebt u misschien al antwoorden, die u met anderen wilt delen of aan anderen wilt toetsen?? Kom dan naar één van de maandelijkse bijeenkomsten. Op een rustige locatie in Vinkeveen organiseren Auxine en Atomo Advies maandelijkse avonden waarop ruimte is voor uw ervaringen met verlies.

We serveren een broodmaaltijd en tijdens en na het eten is er aandacht voor uw verhaal of vraag en voor het met elkaar delen van ervaringen. De avonden duren van 19.00 tot ongeveer 21.30 uur en wij vragen een bijdrage van € 50,00 per persoon. We hebben een minimale deelname van 4 personen per avond. Reserveren is gewenst. Na reservering ontvangt u informatie over de locatie en eventuele overige details.

De bijeenkomsten worden georganiseerd en begeleid door coach en communicatieadviseur Miriam Jonker en spiritueel adviseur Annemieke Bezemer. Beiden hebben in leven en werk veel te maken (gehad) met sterven en rouw en zijn gespecialiseerd in rouwverwerking, elk vanuit hun eigen discipline.

Data:
Donderdagavond 6 oktober 2005
Donderdagavond 3 november 2005
Donderdagavond 1 december 2005

Klik hier voor meer informatie

http://www.0297-online.nl/show.php?id=6208

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34



Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht