RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Maison Vinocerf draagt Stichting Anak anak Bali een warm hart toe.

Datum: 13 september 2005
Bron: Ingezonden stukken
Stichting Anak anak Bali zet zich in om de woon- en leefomstandigheden van minderbedeelde kinderen op Bali te verbeteren. Zij ondersteunen kindertehuizen op Bali waar kinderen worden opgevangen die ouderloos zijn of door omstandigheden niet meer bij hun ouders kunnen wonen.

Op 17 september a.s. organiseert Stichting Anak anak Bali een wijnproeverij en verkoop in ons proeflokaal. De opbrengst van de wijnverkoop deze middag komt ten goede aan deze Stichting.

Behalve de heerlijke wijnen die u gewend bent te nuttigen, worden deze middag speciale wijnpakketten aangeboden. Op alle wijnen komt een toeslag van € 1.- per fles. Kom, proef en vul uw wijnvoorraad aan, dan geniet u deze winter extra van uw wijn omdat u er ook nog een goed doel mee steunt. U bent zaterdag middag 17 september van harte welkom tussen 14.00 – 17.00 uur op het Fort a/d Drecht.

Tijdens het proeven van wijn en het nuttigen van hapjes, aangeboden door cateringbedrijf C’est Bon FiNi te Uithoorn, kan men van gedachten wisselen met een wijnexpert die deze middag aanwezig is en tips geeft omtrent het samenstellen van diners en de hierbij behorende wijn.

Wilt u meer weten over Stichting Anak Anak Bali dan verwijzen wij u naar de vernieuwde website: http://www.anakanakbali.nl

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug