Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 89

Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98
PvdA en GroenLinks verenigen zich in “PvdA-GroenLinksCombinatie” - Peters Hotnews.nl
Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

PvdA en GroenLinks verenigen zich in “PvdA-GroenLinksCombinatie”

Datum: 12 september 2005
Bron: Gemeente De Ronde Venen
De ledenvergaderingen van de PvdA-afdeling en GroenLinks-afdeling in De Ronde Venen hebben besloten om voor de nieuwe gemeenteraadsperiode vanaf 2006 een nieuw samenwerkingsverband, onder de naam PvdAGroenLinksCombinatie, aan te gaan.
Ook de gezamenlijke ledenvergadering heeft daarmee ingestemd en tevens de mogelijkheid geopend voor niet partij-gebondenen die progressief denken en het verkiezingsprogramma onderschrijven lid te worden van de nieuwe combinatie.

Dit betekent dat inwoners van De Ronde Venen die geen lid willen zijn van een landelijke politieke partij, maar wel plaatselijk politiek actief willen zijn in een progressieve organisatie of lokale progressieve politiek willen steunen, de mogelijkheid hebben om zich bij de PvdAGroenlinksCombinatie aan te sluiten.

Het nieuwe samenwerkingsverband is een voortzetting van de Combinatie van PvdA-D66-Groenlinks, die in de gemeenteraadsperiode 2002-2006 met een fractie van 4 leden vertegenwoordigd was in de gemeenteraad van De Ronde Venen en met een wethouder, de heer A. Poortman, in het college van B. en W.

De basis van het nieuwe samenwerkingsverband is een met algemene stemmen door de leden aanvaard reglement, dat bepaalt dat alle leden van de PvdA en GroenLinks in De Ronde Venen lid zijn en dat iedereen die een progressieve politiek in de gemeente De Ronde Venen voorstaat zich als lid kan aanmelden.

Het nieuwe samenwerkingsverband heeft reeds een profiel opgesteld van haar toekomstige politieke gemeenteraadsfractie, een kandidatencommissie benoemd en werkt op dit moment aan het schrijven van een verkiezingsprogramma voor de raadsperiode 2006-2010 en werft en selecteert leden die de kandidatenlijst gaan vormen en na de verkiezingen de gemeenteraadsfractie en de steunfractie.

Nieuwe leden zijn welkom en kunnen zich aanmelden bij het secretariaat: telefoon 0297-323462 of via email info@decombinatie.info .
Meer informatie en een aanmeldingsformulier vindt men op de website: www.decombinatie.info  .

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34



Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht