RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Help…mijn oudste kind zit in de brugklas!

Datum: 09 september 2005
Bron: Ingezonden stukken
De overgang van de vertrouwde basisschool naar de brugklas is voor sommige kinderen en ouders erg groot. Alles is onbekend: zeker als je oudste kind die stap maakt. Voor je kind een nieuwe stap naar meer vrijheid, voor menig ouder een angstig moment.

Hebben jullie de juiste keuze gemaakt? Bij wie moet je zijn als er iets is? Hoe ver ga je in de controle van het huiswerk? Je kind vertelt ineens veel minder over school, gaat meer zijn eigen gang. Juist dan is contact heel belangrijk, alleen hoe houd je dat contact? Vaak zit de sleutel in de manier van communiceren, daar even bij stilstaan en naar kijken geeft veel ruimte.

Tijdens een café complet praten we die grote stap, over wat langskomt in de eerste maanden van de brugklas. Aan de orde komen zaken als huiswerk en controle, veranderend gedrag, vrijheid, zelfstandigheid en grenzen stellen en uiteraard wat je zelf aan de orde wilt stellen.

Resultaat:

• Inzicht in verantwoordelijkheden
• Inzicht in jouw veranderende rol als ouder

Interesse? Meld je aan voor de bijeenkomst op 16 of 23 september 2005 in Vinkeveen. De prijs is € 30 per persoon. De bijeenkomst start om 9.45 uur en is om 11.45 uur afgelopen. Het minimum aantal deelnemers is vier.

Je kunt reserveren door te bellen (0297) 21 38 52 of te mailen met Miriam Jonker [email protected]

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug