Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 89

Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98
Heropening tienercafé Jj.c. Allround - Peters Hotnews.nl
Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Heropening tienercafé Jj.c. Allround

Datum: 05 september 2005
Bron: Ingezonden stukken
Het afgelopen jaar was het tienercafé in het jongerencentrum Allround een succes. Elke vrijdag avond tussen 20.00 uur en 22.00 uur waren de tieners tussen de 12 en de 16 jaar welkom om spelletjes te komen doen, tijdschriften te lezen, GTST te kijken of om gewoon gezellig even te kletsen. De jongens en meiden mogen tijdens het tienercafé in en uit lopen en zijn niet verplicht aan activiteiten deel te nemen. Ook dit jaar kunnen de tieners weer terecht in het tienercafé, maar dan in een nieuw jasje, met een feestelijke heropening op vrijdag 9 september.

Vanaf dit nieuwe schooljaar zal het tienerwerk Allround gaan delen met de 16-plussers (jongerenwerk), die op de vrijdag avond van het jongerencentrum gebruik zullen maken. Dit betekent voor het tienercafé niet dat er veel zal veranderen. De openingstijden blijven tussen 20.00 uur en 22.00 uur en de activiteiten blijven hetzelfde.

Wat verandert er dan wel? Tijdens het tienercafé was altijd het hele jongerencentrum Allround beschikbaar, per september 2005 zal dit alleen de achterste ruimte van Allround worden. Deze ruimte heeft een eigen ingang en is afgesloten van de baravond van het jongerenwerk. Het personeel van het tienercafé bestaat ondertussen al uit 5 medewerkers waarvan er altijd minstens 2 buiten zullen staan bij de tieners die liever buiten staan. Dit ook ter voorkoming van een menging tussen 16-plussers en 16-minners.

Vrijdag 9 september zal het tienercafé een housewarming (heropeningsfeestje) houden in het jongerencentrum Allround tussen 20.00 uur en 22.00 uur. Alle tieners die tussen de 12 en de 16 jaar oud zijn, zijn deze avond welkom voor een hapje en een drankje. Daarnaast zal er deze avond een rap optreden komen van niemand minder dan de Mijdrechtse rapper Ryordon. Natuurlijk zorgen wij er ook weer voor dat er tussen 20.00 uur en 20.30 uur GTST (Goeden Tijden Slechte Tijden) weer te zien zal zijn.

Het jongerencentrum Allround is te vinden op de Rondweg 1a in Mijdrecht. Roken en alcoholgebruik zijn op het tienercafé niet toegestaan. Voor meer informatie kunt u van dinsdag tot en met vrijdag tijdens kantoor uren, bellen naar het tienerwerk van de Stichting Leefbaarheid de Ronde Venen, telefoonnummer: 0297- 230287.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34



Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht