Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 89

Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98
V.I.O.S. Zoekt nieuwe leden! - Peters Hotnews.nl
Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

V.I.O.S. Zoekt nieuwe leden!

Datum: 29 augustus 2005
Bron: Ingezonden stukken
Muziekvereniging V.I.O.S. uit Mijdrecht is dringend opzoek naar nieuwe leden, en mede daarom zullen ze aankomende zaterdag op het raadhuisplein in Mijdrecht een promotieactie houden.

Van 13:00 uur tot 16:00 uur zullen vele afdelingen van deze al bijna 105 jaar oude vereniging laten zien wat ze in huis hebben. Dat V.I.O.S. veel in huis heeft blijkt wel gezien de resultaten van concoursen van de afgelopen jaren. De slagwerkers zijn binnen 2 jaar in de eerste divisie terecht gekomen en mogen hoogstwaarschijnlijk in april wederom een poging doen Nederlands Kampioen te worden.

De Blazers van de vereniging gaan aankomende 25 september een poging doen deze eerste divisie te bereiken. Dat dit gaat lukken is het absolute streven van de verenging, en we hebben er dan ook alle vertrouwen in dat dit een mooi resultaat gaat worden.

Behalve de Blazers en de Slagwerkers van V.I.O.S. zullen ook de allerkleinste van de vereniging ten tonele komen. De leerlingmajorettes en de minirettes zullen hun baton meerdere malen ronddraaien. De minirettes gaan sinds dit jaar ook op wedstrijden, en vele eerste prijzen zijn al in de wacht gesleept. Dit belooft nog wat voor de toekomst.

Wat ook zeer zeker toekomst heeft zijn onze aankomende blazers en slagwerkers. Zij vormen momenteel gezamenlijk het opleidingsorkest en zij zullen onder leiding van Dieuwke Kloppenburg diverse nummers ten gehore brengen. En misschien spelen alle muzikanten (jong en oud) nog wel een nummer samen.

DORST is het dweilorkest van de vereniging en ook DORST kan ervaren muzikanten gebruiken. Het streven is om van dit orkest een 20-kopige band te maken die op vele festivals de prijzen in de wacht gaat slepen. Maar gezelligheid staat natuurlijk voorop, anders was er natuurlijk niet voor de naam DORST gekozen. Voor meer informatie kijk eens op hun website: www.dweilorkest-dorst.nl.

Ben je nou 8 jaar of ouder en je denkt: “Hé, V.I.O.S. is wat voor mij” kom dan zeker kijken aankomende 3 september. Ook als je ouder bent ben je van harte welkom bij de vereniging. Opleidingen worden door V.I.O.S. zelf verzorgd, en ook een instrument wordt voor je klaar gezet. Als klap op de vuurpijl krijg je, als je het nog niet heel zeker weet, van ons 4 proeflessen, volledig gratis. Mogelijk dat je hiermee de drempel wat lager vind om eens te kijken wat voor vereniging V.I.O.S. is. NIEUW: Ben je nou nog geen 8 jaar. Maar wil je wel graag muziek komen maken bij V.I.O.S. dan is er goed nieuws, want de vereniging gaat beginnen met een heuse blokfluitopleiding voor kinderen van 6 รก 7 jaar.

V.I.O.S. is meer dan alleen muziek maken. Zondag 4 september heeft de Activiteitencommissie van V.I.O.S. namelijk een leuke dag georganiseerd voor de hele familie. Dus ook ouders, broers of zussen worden meegenomen op een gezellige dag met de vereniging. Waarheen deze reis gaat is nog een vraagteken, maar dat het gezellig wordt dat is zeker. Voor de jeugd wordt er meer georganiseerd, denk eens aan knutselmiddagen, kinderdisco’s of speurtochten. Behalve een muzikale hobby ook nog een hele gezellige.

Als u onverhoopt niet inde gelegenheid bent om 3 september langs te komen, nodigen wij u graag eens uit op onze website: www.vios-midreth.nl. Ook kunt u natuurlijk bellen met onze opleidingscoördinator, Finy Koenen (tel. 0297-286971)

Zoals u mogelijk weet wordt de maand september een hele drukke voor de vereniging. Behalve 3 september zullen we ook 17 september aanwezig zijn om voor u de 3de Mijdrechtse dweildag te organiseren, dit in samenwerking met de Handels Vereniging Mijdrecht. 22 september zullen we een heuse Drill and Exercise avond houden op het parkeerterrein aan de Windmolen. En zoals gezegd, 25 september gaan ze proberen een divisie hoger te komen bij de KNFM. Meer hierover op de website.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34



Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht