Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 89

Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98
Bestemmingsplan “Buitengebied” gaat gewijzigd naar raad - Peters Hotnews.nl
Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Bestemmingsplan “Buitengebied” gaat gewijzigd naar raad

Datum: 23 augustus 2005
Bron: Midpoint FM & TV
Het college van B&W stelt de gemeenteraad voor het bestemmingsplan “Buitengebied De Ronde Venen” vast te stellen, met daarin wijzigingen ten opzichte van het ontwerp.

Het bestemmingsplan “Buitengebied De Ronde Venen” heeft van 28 april tot en met 25 mei als ontwerp ter inzage gelegen. Op grond van de daarbij ingediende reacties (zienswijzen), worden diverse wijzigin-gen voorgesteld. Dit betreffen geen ingrijpende beleidswijzigingen.

Het gaat vooral om aanpassingen van bouwvlakken aan al verleende vergunningen of nieuwe informa-tie, correcties op kaarten en details in de voorschriften. In het besluit dat aan de raad wordt aangeboden, worden de wijzigingen concreet benoemd; bijvoorbeeld een uitbreiding van de gemeentelijke wijzigings-bevoegdheid voor agrarische bouwvlakken van 1 ha naar 1,25 ha.

Naar aanleiding van de goedkeuringsprocedure van het bestemmingsplan “Lintbebouwing Vinkeveen” wordt een aantal paragrafen in de toelichting geactualiseerd. Het gaat om paragrafen met betrekking tot luchtkwaliteit, bodem, natuur (flora- en faunawet, Habitatrichtlijn) en dergelijke.

Nadat het bestemmingsplan (gewijzigd) is vastgesteld door de gemeenteraad, zal het binnen vier weken na het raadsbesluit voor de duur van 4 weken ter inzage gelegd worden. In die periode kunnen schrifte-lijke bedenkingen ingediend worden bij gedeputeerde staten (GS) van de provincie Urtecht. Als beden-kingen ingediend worden, nemen GS binnen 6 maanden na de ter inzage legging een besluit over goed-keuring, naar verwachting april-mei 2006.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34



Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht