Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 89

Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98
Wolter Kroes zingt en signeert bij Diskoland in Mijdrecht - Peters Hotnews.nl
Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Wolter Kroes zingt en signeert bij Diskoland in Mijdrecht

Datum: 19 augustus 2005
Bron:
Vrijdag 26 augustus komt Wolter Kroes naar het centrum van Mijdrecht om zijn nieuwe single te promoten. Bij Diskoland zal hij tussen 15.00u en 16.00u een aantal nummers live ten gehore brengen en zal hij de cd-singles van ‘Wat een heerlijke dag’ voorzien van handtekeningen. Deze hit is de eerste van zijn nieuwe album ‘Laat me zweven’, dat op 16 september zal verschijnen. ‘Laat me zweven’ wordt alweer het vijfde studio album van Wolter Kroes, sinds zijn doorbraak in 1995.

Daarnaast heeft hij ook nog twee live cd’s en dvd’s uitgebracht van concerten in de Heineken Music Hall in 2002 en Ahoy in 2004, waar hij tienduizend uitzinnige fans van een spetterende show voorzag. 11 en 12 december 2005 zal Wolter opnieuw te bewonderen zijn in Ahoy. De kaartverkoop hiervoor is inmiddels begonnen.

Tussendoor treedt Wolter op in het hele land. Met ongeveer 40 optredens per maand is zijn agenda overvol. Afgelopen nacht trad hij nog op in Wilnis tijdens het jaarlijkse Wilnis Festival. Een week later doet hij nu dus opnieuw de Ronde Venen aan.

Eén van de bezoekers aan het optreden bij Diskoland kan na afloop zeker zeggen: ‘Wat een heerlijke dag’, want Wolter geeft ook nog een leuke prijs weg. Als je namelijk op die middag tussen 15.00u en 16.00u de single ‘Wat een heerlijke dag’ koopt bij Diskoland maak je kans op een geheime afspraak met Wolter bij je thuis. Direct na afloop van het optreden zal de prijswinnaar bekend worden gemaakt. Zo kun je Wolter dus alleen voor jou laten zingen en kun je hem het hemd van het lijf vragen. Een unieke kans die je niet mag missen!

Kom dus ook op vrijdag 26 augustus naar het gezellige centrum van Mijdrecht. Diskoland CD- en DVD-speciaalzaak vind je aan de Dorpsstraat 49.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34



Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht