Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 89

Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98
Uitnodiging informatieavond zandophoging Westerheul IV - Peters Hotnews.nl
Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Uitnodiging informatieavond zandophoging Westerheul IV

Datum: 20 juli 2005
Bron: Gemeente De Ronde Venen
Gemeente De Ronde Venen nodigt omwonenden van het woningbouwplan Westerheul IV, dat komt te liggen aan de Voorbancken in Vinkeveen, uit voor een informatieavond over de voorgenomen zandophoging voor dit plan. Omwonenden die op de inspraakavond 8 juni j.l. de presentielijst hadden ingevuld, zijn al per brief uitgenodigd.

De informatieavond wordt gehouden op 1 september 2005 om 19.30 uur in zalencentrum de Boei, Kerklaan 32 in Vinkeveen.

Op deze avond zal onze adviseur, Grontmij Advies & Techniek B.V. uit Houten, een toelichting geven over de achtergrond van én de te stellen eisen aan de zandophoging. Daarna is er uiteraard gelegenheid tot het stellen van vragen.

Om ons zo goed mogelijk voor te bereiden op de presentatie en beantwoording van vragen, zouden wij het zeer op prijs stellen wanneer u – indien u nú al vragen hebt – die vragen vóór 18 augustus schriftelijk bij ons aanlevert. Dat kan via info@derondevenen.nl , of Gemeente De Ronde Venen, Afd. ROVM, Postbus 250, 3640 AG Mijdrecht, Voor de beantwoording van de vragen zullen op 1 september vertegenwoordigers van Grontmij Advies & Techniek B.V., Dienst Waterbeheer en Riolering van hoogheemraadschap Amstel, Gooi en Vecht én de gemeentelijke afdelingen Ruimtelijke Ontwikkeling en Weg- & Waterbouw aanwezig zijn.

Van de avond zal een verslag gemaakt worden. Indien u dit verslag wilt ontvangen maar u niet in de gelegenheid bent om de avond te bezoeken, kunt u uw naam en adres aan ons doorgeven. Dit kan per mail, per brief of telefonisch (0297) 29 16 16.

De rapporten “Geotechnisch en Waterhuishoudkundig Onderzoek Westerheul IV” dd. 18 mei van Grontmij Advies & Techniek over de zandophoging én de gemeentelijke Nota van Uitgangspunten Westerheul IV dd. juni 2005, liggen van 20 juli tot en met 1 september ter inzage in de Openbare Bibliotheek Vinkeveen, Tuinderslaantje 4 te Vinkeveen. Deze rapporten zijn ook in te zien via deze website: Projecten => Woningbouwprojecten => Westerheul.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34



Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht