RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Muzikant bij V.I.O.S. Echt iets voor jou?!

Datum: 15 juli 2005
Bron:
Muziekvereniging V.I.O.S. uit Mijdrecht is op zoek naar muzikanten die de Show- & Marchingband en/of het dweilorkest DORST willen komen versterken. Door verschillende oorzaken zoals verhuizingen en ook vergrijzing wordt het voor de vereniging steeds moeilijker om met een volledige bezetting op straat de show te stelen.

Dat V.I.O.S. de show kan stelen hebben ze onlangs nog bewezen door in april Nederlands Kampioen te worden van de derde divisie. De showband is ook in Tsjechiƫ geweest waar ze op hoog niveau hebben gepresteerd en veel waardering hebben geoogst.

De vereniging is voornamelijk op zoek naar trompettisten en euphoniumspelers. Maar ook andere muzikanten zijn welkom, zowel koperblazers, saxofonisten, dwarsfluitspelers als slagwerkers en malletspelers. Instrumenten worden door de club ter beschikking gesteld. Wist u trouwens dat ook de slagwerkgroep vorig jaar Nederlands Kampioen is geworden en onlangs op een concours in Ursem met bijna 94 punten dusdanig hoog gescoord heeft dat ze naar verwachting wederom een uitnodiging zal ontvangen voor het Nederlands Kampioenschap 2006 in Barneveld?

Wilt u meer informatie of lid worden neem dan contact op met Finy Koenen. Zij kan u alles vertellen over de vereniging. Finy is te bereiken op: 0297-286971. Wilt u eerst zelf wat meer zien van en lezen over de vereniging, kijk dan eens op de website: www.vios-midreth.nl .

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug