Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 89

Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98
Vrijwilliger van het jaar - Peters Hotnews.nl
Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Vrijwilliger van het jaar

Datum: 13 juli 2005
Bron: Gemeente De Ronde Venen
Dinsdag 25 oktober 2005 wordt in De Meijert de Dag van de Vrijwilliger gehouden. Op die dag wordt de prijs voor het Vrijwilligersinitiatief van het jaar en een oorkonde voor de Vrijwilliger van het jaar uitgereikt

De gemeente stelt jaarlijks een bedrag van €500 beschikbaar als prijs voor het ‘Vrijwilligersinitiatief van het jaar'. Dit bedrag kan naar eigen inzicht worden besteed binnen de organisatie waarbij het winnende initiatief is uitgevoerd. Ook wordt de ‘Vrijwilliger van het jaar´ benoemd. Aan hem of haar wordt een oorkonde uitgereikt.

De prijs en de oorkonde zijn een eerbetoon aan elke vrijwilliger in De Ronde Venen die op de een of andere manier, gratis en voor niets, iets doet voor een ander. Iedere vrijwilliger - of groep vrijwilligers - kan genomineerd worden. Bijvoorbeeld een buurvrouw die dagelijks al de rommel in de straat opveegt. Of de jongeren, die zo'n mooie buurtkrant maken. Die timmerman, die in zijn kerstvakantie de hele kantine heeft opgeknapt. Het bestuur van een sportclub, dat zijn best doet om een nieuw clubhuis van de grond te krijgen. De vriend van een zieke zoon, enzovoort.

De prijs en de oorkonde worden toegekend door het college van burgemeester en wethouders. Om een goede keuze te kunnen maken, heeft het College ‘voordrachten' nodig. Die voordrachten moeten komen uit de Rondeveense samenleving. 

U kunt u via het digitale formulier onderaan deze pagina iemand voordragen. In de voordracht moet duidelijk staan aangegeven waarom deze persoon of deze groep zo bijzonder is!

Wilt u de voordracht liever per post doen, dan kunt u deze sturen naar: gemeente De Ronde Venen, Bureau Welzijn, Postbus 250, 3640 AG Mijdrecht. 
Uw e-mail bericht kunt u zenden naar info@derondevenen.nl In de voordracht moeten de volgende gegevens worden opgenomen:
  1. Onderwerp: Vrijwilligersinitiatief
  2. Naam, adres/postcode, telefoonnummer en e-mailadres van de aangemelde vrijwilliger/organisatie
  3. Naam, adres/postcode, telefoonnummer en e-mailadres van degene (n) die de voordracht doet/doen
  4. Reden van de voordracht.

U kunt tot 15 augustus 2005 voordrachten doen.

Formulier: Vrijwilliger van het jaar - Voordracht

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34



Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht