RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

De Woudreus in de vakantie: tentoonstelling “Lentekriebels”

Datum: 13 juli 2005
Bron: Gemeente De Ronde Venen
Lente op de Vinkeveense Plassen, dat zijn ganzen, eenden, meerkoeten, futen, de eerste bloemen, uitlopende bomen … Jolien Meijwaard en Manon van Rijn, leerlingen van het VeenLanden College in Vinkeveen, hebben een fototentoonstelling gemaakt over de lente op de Vinkeveense Plassen. Zij deden mee aan het project VLC Design. Leerlingen van 3-vmbo werkten hierbij aan opdrachten van ‘echte opdrachtgevers'. En een van die opdrachtgevers was NME-centrum De Woudreus.

In de zomer staat er meestal geen tentoonstelling in het NME-centrum. Op woensdagmiddag is het centrum wel gewoon geopend. Het leek de medewerksters daarom leuk om aan VLC Design te vragen om een fototentoonstelling te maken over de natuur in De Ronde Venen. Jolien en Manon hebben gekozen voor de Vinkeveense Plassen, omdat ze het gebied goed kennen en daar al jaren met de boot komen.

Nieuwsgierig geworden? Tot en met 17 augustus kan je de tentoonstelling ‘Lentekriebels' komen bekijken. Het NME-centrum is op woensdagmiddagen geopend van 13.30-17.00 uur. Het adres: Pieter Joostenlaan 28a in Wilnis (tel. (0297) 273692).

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug