Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 89

Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98
Inwoners tevreden over afvalbrengstation - Peters Hotnews.nl
Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Inwoners tevreden over afvalbrengstation

Datum: 06 juli 2005
Bron: Gemeente De Ronde Venen
In het eerste kwartaal van 2005 is een tevredenheidsonderzoek gehouden onder bezoekers van het afvalbrengstation. Er is daarbij gekeken naar verschillende aspecten, zoals informatieverstrekking, personeel, veiligheid en gang van zaken. Uit het onderzoek blijkt dat inwoners tevreden zijn over het afvalbrengstation.

In maart 2005 zijn 1000 vragenlijsten uitgedeeld over een periode van twee weken aan de bezoekers van het afvalbrengstation. In totaal zijn 468 bruikbare vragenlijsten teruggestuurd. Dit onderzoek is met een respons van 47 % zeker representatief. Alle inwoners die hun medewerking hebben verleend aan het onderzoek, bedanken we hartelijk voor hun bijdrage.

95% van de respondenten is tevreden tot zeer tevreden over de beschikbaarheid van informatie over het afvalbrengstation. Ook de leesbaarheid en de hoeveelheid informatie worden positief gewaardeerd. Op de vraag hoe tevreden bezoekers zijn over de entree van het afvalbrengstation antwoordt 98% tevreden tot zeer tevreden. Dit geldt ook voor de wachttijd en de meldingsplicht. De bezoekers zijn gevraagd hoe zij over het optreden en de begeleiding door het personeel van het afvalbrengstation denken. 90% is tevreden tot zeer tevreden over de vriendelijkheid van het personeel, 85% is tevreden tot zeer tevreden over de hulpvaardigheid en 89% is tevreden tot zeer tevreden over de kwaliteit van het personeel.

Verder is gevraagd wat inwoners vinden van de hoeveelheid afval die gebracht mag worden. Dit onderdeel is het grootste discussiepunt op het afvalbrengstation. Een aantal respondenten geeft aan dat per keer te weinig afval gelost mag worden. 63% van de respondenten is tevreden tot zeer tevreden over de hoeveelheid die gebracht mag worden. 3% is zeer ontevreden en 14% is ontevreden tot enigszins ontevreden.

Naar aanleiding van het onderzoek zijn enkele verbetersuggesties gedaan op het gebied van communicatie (foldertekst in gemeentegids opnemen), openingstijden (vraag naar avondopenstelling) en indeling van containers op het afvalbrengstation. De aanbevelingen uit het tevredenheidsonderzoek worden meegenomen in het totaalonderzoek naar de optimalisatie van het afvalbrengstation, dat eind 2005 gereed is.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34



Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht