RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Hét Atalantepaar 2005

Datum: 04 juli 2005
Bron: Duncan van Senten
Vinkeveen - Afgelopen dinsdag is bekend geworden wie de beste spelers/speelsters van volleybalvereniging Atalante zijn geworden. The Specials (Duncan van Senten (H1) en Martine de Graaff (D4)) waren de beste in de poule minder hoog, Ca3 en Baas B (Bas van der Lubbe (H1) en Carin van Tellingen (D2)) waren dat in de poule hoog.

De laatste vijf dinsdagen van het indoorseizoen werden ingevuld door 2-2 toernooien. Er werd gestreden in 2 poules: hoog en minder hoog en er werd gespeeld op een half veld. Iedereen van de club was welkom van recreanten tot de eerste teams. Er was een vereiste aan het team…het moest bestaan uit een dame en een heer of uit twee dames. Per toernooiavond konden rankingpunten verdiend worden en de beste drie resultaten telden mee voor de eindranking. Uiteindelijk hebben over alle avonden 70 leden gevolleybald. Het was met vlagen komisch, spannend en zelfs sensationeel. Hard werd geknokt voor de punten. In 15 minuten moest je als team bewijzen beter te zijn dan je tegenstander. In beide poules was het tot het laatste toernooi spannend wie de uiteindelijke winnaar zou zijn. In de poule minder hoog was voor het laatste toernooi al bekend wie zou winnen, omdat de nr.2 Us Bin Plomp af moest zeggen. Echter in de poule hoog was het de gehele avond spannend. In een onderling duel versloegen Ca3 en Baas B het enige team dat nog de ranking kon winnen, Erik & Monique. Aangezien dit team later op de avond met dikke setstanden wist te winnen, moesten Carin en Bas de laatste wedstrijd winnen of gelijk spelen om het toernooi te kunnen winnen. Met nog een minuut op de klok stond het gelijk, maar raakte Bas geblesseerd aan zijn enkel. Hij verbeet zijn pijn, maar helaas verloor het team met 23-22. De winst van deze avond ging dus naar Erik & Monique. Na veel rekenwerk wonnen Ca3 en Baas B uiteindelijk toch nog de eindranking.

Na vijf enerverende avonden vol volleybalplezier kan iedereen nu genieten van een welverdiende (voor sommigen volleybalvrije) vakantie en zal iedereen in augustus weer klaar zijn voor het nieuwe seizoen.

Groot compliment gaat uit naar Nancy Schockman die dit toernooi georganiseerd heeft. Tijdens het 2-2 toernooi is zijzelf ook nog een week naar Turkije geweest om daar zelf aan de gang te gaan tijdens een beachtoernooi. Zij had haar zaakjes keurig geregeld tijdens haar verblijf in Turkije zodat dit goed georganiseerde toernooi gewoon doorgang kon blijven vinden. Nancy: namens alle deelnemers ontzettend bedankt en op naar volgend jaar.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug