Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 89

Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98
Bijzondere jubileumexpositie Kleurrijk Werk - Peters Hotnews.nl
Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Bijzondere jubileumexpositie Kleurrijk Werk

Datum: 08 juni 2005
Bron:
Dit jaar bestaat Atelier de Kromme Mijdrecht (AKM) 25 jaar. Ter ere van dit jubileum is het boek ‘Kleurrijk Werk: 25 jaar Atelier de Kromme Mijdrecht’ uitgebracht. 70 schilderijen, waarvan foto’s opgenomen zijn in het jubileumboek worden tentoongesteld op de jubileumexpositie Kleurrijk Werk. De expositie vindt plaats in het Prinsenhuis op18 juni 2005 van 10.00 tot 16.00 uur.

De jubileumexpositie
De expositie bestaat uit 70 gevarieerde kunstwerken, van abstract tot figuratief, van portret tot landschap en van groot tot klein. De selectie is gemaakt door een vakjury van professionele kunstenaars en kunstverzamelaars. De vakjury prees de kunstwerken o.a. met opmerkingen als: “echt vakmanschap”, “unieke werken” en “je kunt zien dat passie een grote drijfveer is van de leden”. Een enorme stimulans voor bestuur en docenten om op deze weg voort te gaan.

Iedereen die geïnteresseerd is in, of affiniteit heeft met (amateur) teken- en schilderkunst is van harte welkom in Het Prinsenhuis, Koningin Wilhelminalaan 31 te Mijdrecht (de ingang is aan de Prins Bernhardlaan).

Het boek
Het boek Kleurrijk Werk verhaalt over het ontstaan en de geschiedenis van de vereniging. Maar ook over de manier waarop de docenten les geven aan zowel volwassen als jeugdleden. Het grootste deel van het boek bestaat uit foto’s van meer dan 100 kunstwerken van ruim 70 leden. Daarmee is Kleurrijk Werk een veelzijdig portret van een opmerkelijke vereniging. Het boek is te koop op de jubileumexpositie Kleurrijk Werk en tijdens het Straattheaterfestival in Mijdrecht op 18 juni 2005.

Het Atelier de Kromme Mijdrecht
Atelier de Kromme Mijdrecht, de vereniging van (amateur) schilders in De Ronde Venen, verzorgt al 25 jaar schilder- en tekenlessen voor zijn leden en andere geïnteresseerden. De vereniging werd in 1980 opgericht door Gijs Piera, die in 2004 overleed. Voor meer informatie over de vereniging kijkt u op www.atelierdekrommemijdrecht.nl.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34



Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht