Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 89

Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98
Oliver! spectaculaire jubileummusical van De Regenboog - Peters Hotnews.nl
Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Oliver! spectaculaire jubileummusical van De Regenboog

Datum: 06 juni 2005
Bron: Midpoint FM & TV
Kinder Operette en Musicalkoor ‘De Regenboog’ viert deze maand haar 15-jarig jubileum met twee voorstellingen van de beroemde musical Oliver! De voorstellingen vinden plaats op zaterdagavond 25 juni en zondagmiddag 26 juni in ‘De Meijert’, dat voor die gelegenheid wordt omgetoverd tot het Londen van de 19e eeuw, de tijd waarin het verhaal van ‘Oliver’ speelt. Bezoekers van het Straattheaterfestival in Mijdrecht kunnen voorproefjes van de musical verwachten.

De musical ‘Oliver!’ is gebaseerd op het wereldberoemde boek van Charles Dickens over de belevenissen van de weesjongen Oliver Twist. Sinds vorig jaar september is een ploeg van ca. 30 kinderen en bijna 15 volwassenen druk in de weer met het instuderen van teksten en liedjes en het onder de knie krijgen van de danspassen.
Achter de schermen worden zij daarbij begeleid door een team van bijna 20 personen, onder de bezielende leiding van Regenboog-oprichtster Mary Verlaan: “Net als bij ons 10-jarig bestaan, toen we de Sound of Music brachten, hebben we ons kinderkoor voor deze gelegenheid uitgebreid met volwassenen van onder meer het ROM-koor en Da Capo. Het wordt dus ook dit keer een zeer spectaculaire voorstelling, niet in de laatste plaats omdat we bij de productie veel assistentie hebben gekregen van experts die enkele jaren geleden ook de Oliver musical voor Joop van den Ende hebben gedaan.”

15 jaar Regenboog
Kinder Operette- en Musicalkoor ‘De Regenboog’ heeft in de vijftien jaar van haar bestaan heel wat ‘noten op haar zang’ gehad: zo waren er voorstellingen als De wonderstenen, De ik ben (n)ergens bang van show, Kinderoperette ‘Repelsteeltje’, een jubileumshow met Conny Vink, Het vreemde songfestival, ‘Hits voor Kids’, Radio Flierefluiter, het 10-jarig jubileum ‘The Sound of Music’, De Allerlaatste Nieuwsshow, Bonje in de Buitenhof en Help!. Daarnaast was en is het koor in diverse kerstmusicals te horen en werd opgetreden in tal van bejaarden- en verzorgingstehuizen, kinderdagverblijven, het Hospitium en tehuizen voor minderbegaafden. Ook stond men samen met tal van andere koren op de planken. Ter gelegenheid van dit jubileum wordt een speciaal souvenir/-programmaboekje van ‘Oliver!’ uitgegeven, waarin ook de hoogtepunten uit de muzikale Regenboog-geschiedenis zijn opgenomen.

‘Oliver!’ de Musical is te bekijken op zaterdagavond 25 juni om 20.00 uur en op zondagmiddag 26 juni om 14.00 uur. Kaarten voor beide voorstellingen zijn te koop bij Blik op Hout en Boekhandel Mondria in Mijdrecht, bij Bruna op het Amstelplein in Uithoorn en bij de kassa van Party- en Congrescentrum De Meijert in Mijdrecht.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34



Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht