Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 89

Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98
Avontuurlijk op stap met GPS in De Ronde Venen - Peters Hotnews.nl
Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Avontuurlijk op stap met GPS in De Ronde Venen

Datum: 18 mei 2005
Bron: Midpoint FM & TV
Op zaterdag 21 mei worden op feestelijke wijze tien GPS-ontvangers in gebruik genomen. NME-centrum De Woudreus kon deze apparaten aanschaffen dankzij een subsidie van SC Johnson Europlant B.V. uit Mijdrecht. Ook de ontwikkeling van GPS-tochten in De Ronde Venen wordt door dit bedrijf gefinancierd.

GPS staat voor ‘global positioning system’. Dat betekent dat men zijn positie en route kan bepalen aan de hand van satellieten. Het is een avontuurlijke manier om de omgeving te leren kennen. Het is uitermate geschikt voor familiefeestjes, personeelsuitjes e.d., maar ook in kleiner verband is het erg leuk om te doen.

Het NME-centrum heeft inmiddels samen met ‘Hawkeyes’ - een bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van GPS-tochten - een aantal tochten in De Ronde Venen samengesteld, zowel voor wandelaars als fietsers. In de toekomst worden nog meer tochten ontwikkeld. Ook tochten op maat zijn mogelijk, zoals puzzel- en zoektochten.

Voor € 10,= per dag kan men bij het NME-centrum een GPS-ontvanger huren. De routebeschrijving is bij de prijs inbegrepen. Een ontvanger is bedoeld voor maximaal zes personen, waarvan minimaal een volwassene. Verder dient de huurder zich te kunnen legitimeren en moet er per ontvanger € 20,= borg betaald worden.

Voor verdere voorwaarden en informatie kunt u terecht bij Ineke Bams van NME-centrum De Woudreus in Wilnis (tel. 0297-273692).

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34



Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht