Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 89

Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98
SALONTHEATER AWARD 2005 - Peters Hotnews.nl
Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

SALONTHEATER AWARD 2005

Datum: 14 mei 2005
Bron: Rick FM
Met trots kan Rick FM, de lokale radio-omroep voor Uithoorn / De Kwakel en Groot Amstelland meedelen dat de luisteraars naar het wekelijkse programma "Het Salontheater" massaal hebben gereageerd op de oproep om kunstenaars, schrijvers, creatieve groepen/verenigingen etc. aan te melden in het kader van De Salontheater Award 2005.

Vorig jaar werd voor het eerst genomineerd: Corrie Eeltink, Galerie Fort a/d Drecht en D-F!ne. Uiteindelijk is het D-F!ne geworden die met de eer is gaan strijken. Ook dit jaar hebben onze luisteraars een duidelijke voorkeur kenbaar gemaakt. Genomineerd zijn:

a. De Stichting Crea b. Sonja Bruning van Het Vrouwen Trefcentrum (VTC) en c. Christa Logman van Atelier de Kwakel

In een feestelijke extra lange uitzending zal Rick FM op zondagmiddag 29 mei a.s. De Salontheater Award 2005 uitreiken aan een van de opnieuw 3 genomineerden. De uitzending zal plaatshebben tussen 13.00 en 16.30 uur en wel live vanuit Galerie Fort aan de Drecht waar ook gelijkertijd een expositie zal worden geopend. De genomineerden zijn inmiddels uitgenodigd om van de partij te zijn en de uitnodiging is vergezeld gegaan van de wens om hen veel sterkte toe te wensen voor de komende weken en veel geluk voor de 29e mei a.s. De officiële uitnodiging is dus de deur uit en dat geldt ook uiteraard voor eventuele cursisten, want die zijn ook van harte welkom.

Het programma ziet er in grote lijnen als volgt uit:

13.00-14.00 uur Opening en optreden van Vocal Power

14.00-15.00 uur Gesprekken met de genomineerden en de uitreiking. Optreden van D-F!ne

15.00-16.00 uur Opening expositie Galerie Fort aan de Drecht - Optreden Vocal Power/D-F!ne

16.00-16.30 uur Afsluiting

Het programma wordt gepresenteerd door Frans Geldman en Ria Vet.

Deze speciale feestelijke uitzending van ‘Het Salontheater’ is te beluisteren via RickFM op 99.0 FM via de Uithoornse Kabel, 106.3 FM in de ether en ook via Internet (zie www.rickfm.nl). Het programma wordt herhaald op maandag 30 mei 2005 zelfde tijd.

De reguliere uitzending van ‘Het Salontheater’ ('s-morgens 9.00 - 11.00 uur) gaat ook normaal door.

Alle luisteraars van Rick FM en die van ‘Het Salontheater’ in het bijzonder zijn 29 mei a.s. ook van harte welkom in Galerie Fort a/d Drecht.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34



Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht