Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 89

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98
Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Atalante ongeslagen thuis seizoen 2004-2005

Datum: 11 april 2005
Bron:

Vinkeveen- De heren van Atalante zijn dit seizoen ongeslagen gebleven in hun thuiswedstrijden. Afgelopen vrijdag speelde de hoofdmacht tegen Forza H1 uit Hoogland. Dit team kon Atalante dus van haar ongeslagen status afhouden en gezien het groot aantal spelers wat dit team had meegebracht (maar liefst 11 spelers) waren ze dit dan ook van plan. Al hadden ze er 20 meegenomen, het was ze niet gelukt. Atalante overklaste Forza op alle fronten. Een dikverdiende 3-1 overwinning als resultaat. Dit was een mooi afscheidscadeau aan Michel, Harold en Lex.

Atalante had een smalle selectie in de kraker tegen Forza. Bouke Bresser was afwezig en de afzwaaiende Harold Catsburg zat met medicijnen op de bank zonder wedstrijdkleding. Hij nam deze avond het coachschap op zich. Ook de licht geblesseerde Michel Verbruggen starte op de bank. Coach Beijer was in wedstrijdtenue gehesen op zijn manschappen de juiste weg te wijzen. Dit deed hij glansrijk. Als middenaanvaller was hij niet te stoppen door Forza. Blokkerend liet hij op ouderwetse manier zien dat hij het blokkeren nog niet verleerd was. Hij nam zijn team op sleeptouw en had een grote rol in de overwinning. De andere speler de afzwaaide deze avond was Michel Verbruggen die licht geblesseerd op de bank begon.

Atalante staarde de 1ste set met Frans Roos, Bas vd Lubbe, Robert Hardeman, Duncan van Senten, Lex Beijer en Erik Verbruggen. Atalante begon goed aan het laatste thuisduel. Ze namen direct een kleine voorsprong in de wedstrijd en wisten dit tot aan het eind vast te houden. Aanvallend en vooral blokkerend stonden de heren hun mannetje deze avond. Een 25-20 eindstand was het gevolg. In de 2de set liet Atalante zien dat het verlies destijds in Hoogland een foutje was. Met flitsend spel en goede aanvalscombinaties liepen ze over Forza heen. In een mum van tijd stond de eindstand al op het bord, 25-10. Dit betekende dat Atalante er bijna was, namelijk de ongeslagen status in de thuiswedstrijden.

Wellicht was dit een punt wat in de koppies van de heren meespeelde wat de altijd lastige 3de set werd en continu achter een kleine achterstand aan gelopen. Bij 20-20 werd het nog even spannend maar Forza wist een gaatje te slaan en daardoor de set binnen te slepen. 21-25. In de 4de set was Atalante wederom oppermachtig.

Bij Forza knakte er iets waardoor er van hun kant weinig goeds meer kwam. Atalante verdiende een pluim want blokkerend zat het helemaal dicht. Er werd goed gescoord en Atalante wist uiteindelijk de set te vrij makkelijk te pakken met 25-15. Zodoende konden de afscheid nemende spelers en coach met een goed gevoel aan het bier. De voorzitter bedankte na afloop de spelers voor hun tijd en inzet aan de club. De bloemen en het cadeau werd goed ontvangen door de heren. Volgende week spelen de heren de laatste wedstrijd van het seizoen tegen Omniworld H4. Deze wedstrijd kent een aanvangstijd van 20:15 uur in sporthal Stedenwijk te Almere. Voor meer info kijk je op de vernieuwde website van Atalante: www.vv-atalante.nl

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34