Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 89

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98
Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Atalante verliest van Salvo in vijf sets.

Datum: 04 april 2005
Bron:
Vinkeveen- Atalante is er niet in geslaagd de ongeslagen status vanaf januari vast te houden. In Maartensdijk verloren de mannen van coach Beijer met 3-2 van Salvo. Door dit resultaat blijven ze wel op de 2de plaats (ze hadden een wedstrijd minder gespeeld dan de nr. 3 en hadden 3 punten voor de deze nr. 3) maar het kampioenschap lijkt hiermee verspeeld.

Coach Beijer beschikte over een fitte selectie wat inhield dat iedereen present was. Atalante keek al snel tegen een achterstand. Pas aan het eind van de 1ste set begonnen de heren aan een eindsprint was resulteerde in een 22-25 setwinst. Met name de snelle middenaanval van Salvo bezorgde de spelers van Atalante enige onrust. In de 2de set werd hierop beter gereageerd. Helaas moest deze 2de set zonder Michel Verbruggen begonnen worden. In de 1ste set had hij een bal op zijn duim gehad, waardoor hij genoodzaakt was om te gaan koelen met ijs in de 2de set. Atalante zat er blokkerend goed bij elke keer. Toch was het wederom Salvo die zicht leek te hebben op setwinst. Ook in de 2de set was het Atalante dat aan het langst eind trok: 21-25.

In de 3de set was het Salvo dat weer gelijk goed uit de startblokken kwam. Ze namen gelijk een voorsprong wat een paar punten om deze niet meer af te staan. Atalante was er dichtbij 20-21 maar Salvo bleek in de 3de set slagvaardiger dan Atalante: 25-23. De 4de set mag toch wel de slechtste van dit seizoen genoemd worden. Bij een tussenstand van 8-2 voor Salvo nam coach Beijer zijn eerste time-out. Zijn speech was zeker niet duidelijk genoeg want bij een tussenstand van 12-3 stonden de heren van Atalante wederom langs de kant voor time-out nr. 2. Atalante moest wat doen en bracht Erik Verbruggen voor Bas vd Lubbe. Deze wissel bracht enig resultaat en daarmee werd de eindstand iets dragelijker: 25-17. Dit betekende een 2-2 tussenstand en een 5de set. Coach Beijer bracht Duncan van Senten binnen de lijnen. Hij begon de 5de set zoals hij de eerste 2 sets was begonnen. Atalante begon goed en via 3-5 en 5-8 voorsprong werd er van speelveld gewisseld. Het werd 6-8 en daarna ging het over en weer. Via 11-11 werd het 12-13. Bij een stand van 13-13 was Salvo gelukkiger in de afwerking. Met een 15-13 eindstand was de overwinning voor Salvo en hield Atalante 2 punten over aan deze wedstrijd. Vrijdag 8 april om 21:00 uur spelen de heren van Atalante hun laatste thuiswedstrijd van seizoen 2004-2005. Dit zal ook de laatste thuiswedstrijd van Michel Verbruggen, Harold Catsburg en trainer/coach Beijer zijn. De laatste thuiswedstrijd zal tegen Forza H1 zijn. In Hoogland werd destijds verloren met 3-1 en wil Atalante ongeslagen blijven dit seizoen thuis dient er gewonnen te moeten worden. Een moeilijke maar geen onmogelijke opgave.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34