RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Sponsorloop Unicef Vinkeveen

Datum: 01 april 2005
Bron:

Op zaterdag 16 april 2005 gaan de drie basisscholen in Vinkeveen een grote sponsorloop organiseren. Deze sponsorloop is bedoeld om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Unicef, een organisatie die opkomt voor alle kinderen op heel de wereld. Het geld dat zij bijeen zullen lopen, is bestemd om kinderen in Afrika in te enten tegen nare ziektes.

Zaterdag 16 april starten de kinderen van de groepen 0-1 t/m 3 om 14.00 uur met 20 minuten hardlopen in het Zwanenpark. Dit park ligt naast het parkeerterrein van de Super. Deze kinderen lopen een klein rondje (250 meter) en verdienen per gelopen rondje geld. De kinderen van de groepen 4 t/m 8 starten om 14.30 uur en zij lopen in 20 minuten zoveel mogelijk grote rondjes (450 meter) Ook zij worden per rondje uitbetaald.

Er moet natuurlijk zoveel mogelijk geld voor Unicef opgehaald worden. Vandaar dat er naar één grote sponsor gezocht is, die de opbrengst nog groter kan laten uitvallen.

Super de Boer Vinkeveen heeft zich aangemeld dat zij daar graag aan mee willen werken! Behalve dat iedereen tijdens en na het lopen iets lekkers te drinken en te snoepen krijgen, gaan zij vanaf dinsdag 29 maart 2005 bij elke
€ 10,00 aan boodschappen een Unicef spaarzegel geven aan degene die de boodschappen afrekent. Deze spaarzegels moeten de kinderen natuurlijk verzamelen en zo snel mogelijk inleveren op school. In elke klas komt namelijk een grote verzamelkaart te hangen waarop deze zegels geplakt kunnen worden en per 20 zegels geeft de Super € 1,00 voor de actie.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug